E-kirja
Mikael Bergstrand

Omenalaakson guru

4.666665
Keskiarvo: 4.7 (3 ääntä)
 
 

Hyvän mielen tarina kahden kulttuurin törmäämisestä

Keski-ikäinen ruotsalaismies Göran Borg ja hänen entinen terapeuttinsa Karin Brunell Torstensson ovat seurustelleet lähes vuoden, mutta nyt parisuhteessa on ongelmia.

Karin syyttää Görania sitoutumiskammoiseksi. Eikä Göranin yllättävä pakomatka hänen kaikkein parhaimman intialaisystävänsä Yogin häihin varsinaisesti auta asiaa. Göran on myös työtön, rahaton ja vähän masentunut. Ja alkoholikin tuntuu maistuvan.

Mutta onneksi ikuinen optimisti Yogi saapuu yllättäen Ruotsiin edistämään tekstiilinvientibisneksiään. Ja Göran saa töitä – vaikkakin vain äitinsä uuden miesystävän talonvahtina. Göran ja Yogi suuntaavat viettämään kesää Omenalaaksoon, jossa kaunopuheisesta ja suurisydämisestä Yogista tulee nopeasti kaikkien suosikki.

Aivan kaikki naapurustossa eivät kuitenkaan arvosta ulkomaalaista vierailijaa…

Mikael Bergstrandin (s. 1960) lämminhenkinen huumori valloittaa jälleen lukijat. Suositun Intia-sarjan itsenäinen päätösosa on hurmaava tarina kulttuurirajat ylittävästä ystävyydestä ja kyvystä rakastaa sekä itseä että muita.

"Täydellisen hulvaton ja viihdyttävä kirja ruotsalaisesta suosikki mörököllistäni! Rakastan Göranin itseironiaa ja hänen toivottomia yrityksiään elää odotusten mukaisesti." - Bodil, Goodreads

"Kirja on ehkä trilogian paras. Lämminhenkinen, mustaa huumoria ja mieleenpainuva nimi." - Anna Björklund, Goodreads

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Intia-trilogia:
Delhin kauneimmat kädet
Sumua Darjeelingissa – ja teetä
Omenalaakson guru
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus ja Kaunokirjallisuus / Huumori
Kirjailija: Mikael Bergstrand
Suomentaja: Sanna Manninen
Kustantaja: Bazar
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 346
ISBN: 9789522794055