E-kirja
Graham Brown ja Clive Cussler

Paholaisen portti

3.375
Keskiarvo: 3.4 (8 ääntä)
 
 

Kurt Austinin paluu – NUMA-sarjan vetävä avaus!

Japanilainen rahtialus purjehtii Länsi-Afrikan rannikkoa Azorien tuntumassa ja leimahtaa liekkeihin. Saaliinhimoinen merirosvojoukkio kiiruhtaa paikalle, mutta heidän veneensä räjähtää. Mitä ihmettä itäisellä Atlantilla on oikein meneillään?

Kun Kurt Austin, Joe Zavala ja syvänmerentutkimuslaitos NUMA:n muu asiantuntijaryhmä ennättävät tutkimaan samoja vesiä, he joutuvat keskelle afrikkalaisdiktaattorin kieroutuneen kunnianhimoisia suunnitelmia.

Voiko yhteistyöstä maailmanherruutta havittelevan yksinvaltiaan kanssa kieltäytyä, jos vaakakupissa painaa läntisen pallonpuoliskon tärkeimpien kaupunkien tuhoutuminen?

Clive Cusslerin (s. 1931) huippusuosittuja jännitysromaaneita on käännetty jo ainakin 40 kielelle ja julkaistu yli sadassa maassa. Cussler yhdistää romaaneissaan reipasta seikkailua huipputeknologiaan. Hän on tullut tunnetuksi myös meriarkeologina, syvänmerentutkijana ja klassikkoautojen keräilijänä.

Graham Brown (s. 1969) valmistui alunperin lentäjäksi ja lakimieheksi, ja perusti terveydenhuoltoalan yrityksen, kunnes päätti vielä kerran vaihtaa alaa ja ryhtyi kirjailijaksi. Clive Cusslerin kanssa Brown kirjoittaa NUMA-seikkailuja.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

NUMA-seikkailuromaaneja:
Paholaisen portti
Rajumyrsky
Nollapiste
Haamulaiva
Faraon salaisuus
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailijat: Graham Brown ja Clive Cussler
Suomentaja: Jorma-Veikko Sappinen
Kustantaja: WSOY
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
Sivumäärä: 373
ISBN: 9789510418161