E-kirja
Janne Viljamaa

Pakko saada! Addiktoitunut yhteiskunta

4.5
Keskiarvo: 4.5 (2 ääntä)
 
 

Onko sun pakko saada? 

Nyky-yhteiskunta suosii pitkiä työpäiviä, extreme-lajeja ja nettipäivitysten vahtaamista. Poleemisessa Pakko saada -kirjassa kysytään, mihin katosi kohtuus ja voiko ihminen kokea elämänsä mielekkääksi ilman riippuvuuksia. Paljonko on sopivasti ja mikä riittää?

Riippuvuus voi syntyä niin ruokaan, liikuntaan, tupakkaan, alkoholiin kuin seksiinkin. Näitä kaikkia tarkastellaan tässä kirjassa. Teos esittelee sekä toiminnallisia että päihderiippuvuuksia.

Pakko saada! paljastaa addiktin muotokuvan, tavan ajatella ja selitellä, sekä antaa välineitä riippuvuudesta irtautumiseen. Viljamaa käsittelee addiktioiden yhteiskunnallista taustaa ja näyttää mekanismin, jolla pullon hengen tai työnarkomanian selättänyt voi huomaamattaan joutua uuteen riippuvuuden kierteeseen. Kirjassa annetaan neuvoja kierteestä pois pääsyyn.

Sosiaalipsykologi Janne Viljamaa työskentelee erityisesti kasvatuksen, työhyvinvoinnin ja itsetunnon parissa. Hänen viimeisimmät teoksensa ovat Mitä minä teen tämä lapsen kanssa – haastavan lapsen kasvatus ja Pidä puolesi! Irti narsistin hampaista.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Perhe ja kasvatus, Tietokirjat / Filosofia ja psykologia ja uskonto
Kirjailija: Janne Viljamaa
Kustantaja: WSOY
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 200
ISBN: 9789510387405