Michael Connelly - Palava huone, e-kirja
 
 
Etu voimassa 1.1. asti
4,90€
8,50€
E-kirja
Michael Connelly

Palava huone

1.5
Keskiarvo: 1.5 (2 ääntä)
 
 

Kuinka ratkaista murha, kun uhrilta vei 10 vuotta kuolla?

Rikoskirjallisuuden suvereenin mestarin Michael Connellyn piinkovan etsivän Harry Boschin ratkottavana on erikoinen murhatapaus, jossa ruumis on tuore, mutta johtolangat kaukana menneisyydessä.

Mies kuolee luodin aiheuttamiin komplikaatioihin 10 vuoden päästä ampumisesta. LAPD:n veteraanietsivä Harry Boschilla on nyt selvitettävänään murhatapaus, jossa ruumis on tuore mutta johtolangat kaukana menneisyyden hämärissä. Apunaan osaston nuori tähtietsivä Lucia Soto Bosch paneutuu tapaukseen, joka paljastuu hyvin tulenaraksi. Tutkinnan kiihtyessä kaksikko törmää myös toiseen selvittämättömään tapaukseen, jolla on kytkös nykypäivään: usean lapsen hengen 20 vuotta sitten vaatineeseen tulipaloon. Kun työ alkaa uhata sekä uraa että henkeä, Boschin ja Soton on päätettävä, kannattaako kaikkea uhrata totuuden eteen vai olisiko turvallisempaa antaa joidenkin salaisuuksien levätä rauhassa.

Michael Connelly (s. 1956) on kovaksikeitetyn jännärin mestari ja niin lukijoiden, kirjailijakollegoiden kuin kriitikoiden suosikki.

”Bosch edustaa hyvin pitkälti vanhaa koulukuntaa huipputeknologian maailmassa, mutta hänen käytännöllinen sinnikkyytensä palvelee häntä ja tutkittavaa tapausta hyvin – niin kuin Connelly lukijoitaan ensyklopedisella tietämyksellään ja tarinankertojan lahjoillaan.” – Publishers Weekly

Suomentanut Jukka Jääskeläinen

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Etuja / Dekkarit & jännitys, Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Michael Connelly
Kustantaja: Gummerus
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
Sivumäärä: 318
ISBN: 9789512401345

Arvostelut

Kaksi5 27.11.2016
2

Aika rauhallisesti etenee eikä mitään kummoista juonta. Jää jatkossa lukematta.