E-kirja
Jo Nesbø

Panssarisydän

4.272725
Keskiarvo: 4.3 (33 ääntä)
 
 

Mikä yhdistää julmien murhien uhreja?

Vuoden parhaan rikosromaanin palkinto Norjassa ja Tanskassa

Kaksi naista on tapettu Oslossa. He ovat kuolleet tukehtumalla omaan vereensä. Poliisia askarruttaa miten on mahdollista, että kasvojen vammat on aiheutettu sisältä päin. Rikoksien tekijäksi epäillään sarjamurhaajaa.

Oslon poliisin ainoa sarjamurhaajiin erikoistunut tutkija on paennut painajaisiaan Hongkongin oopiumluoliin. Kaja Solnessin tehtävänä on tuoda mies Norjaan. Saapuessaan kotimaahansa tutkija joutuu lentokentän tullissa täydelliseen ruumintarkastukseen epäiltynä huumeiden salakuljetuksesta.

Tämä mies on Harry Hole.

Pian ihmisiä alkaa kuolla lisää. On selvitettävä, mikä yhdistää julmien murhien uhreja. Tappaminen on saatava loppumaan.

Jo Nesbø (s. 1960) on kirjoittanut huikean, harhautusten ja yllättävien käänteiden maustaman rikostarinan, joka saa lukijan heti pauloihinsa ja ravistelee tuokioittain rajustikin. Eikä päästä helpolla irti. Panssarisydän kamppailee sarjassaan maailmanluokassa – se on kuin kirjoittamalla sytytetty takkatuli: yhtä aikaa kaunis ja polttava.

”Jopa kaikkine vikoineen – tai ehkä juuri niiden vuoksi – Hole on kiistatta yksi aikamme kiehtovimmista etsivähahmoista.” - Publishers Weekly

”Ei vain paras norjalainen rikosromaani. Saattaa olla maailman paras.” - ABC Nyheter

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Harry Hole -dekkarit:
Lepakkomies
Torakat
Punarinta
Suruton
Veritimantit
Pelastaja
Lumiukko
Panssarisydän
Aave
Poliisi
Jano
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Jo Nesbø
Suomentaja: Outi Menna
Kustantaja: Johnny Kniga
E-kirjan julkaisuvuosi: 2010
Sivumäärä: 652
ISBN: 9789510378953

Arvostelut

maijakasari223 09.08.2017
5

Kirjaa ei malta laskea käsistään. Mainiota ajanvietettä.


Kaksi5 07.05.2016
3

Keskiverto Harry Hole seikkailu. Hahmoja ja käänteitä alkaa näin sarjan loppupuolella olemaan jo liiaksikin. Mutta mielelläänhän tuon luki sarjan jatkona.


kriittinen ... 23.06.2015
1

Nesbø on täysin yliarvoistettu kirjailija. Tässäkin kirjassa Nesbø pelaa epäuskottavilla juonenkäänteillä ja liialla väkivallalla saavuttaakseen korkat myyntiluvut. Harry Hole on niin kliseinen hahmo kuin vain voi kuvitella. Täyttä roskaa mutta myy hyvin.