E-kirja
Thomas Rydahl

Paossa

0
 
 

Kaikki kadonneet eivät halua tulla löydetyiksi...

Fuerteventuran Erakko, parikymmentä vuotta sitten vaimonsa ja lapsensa Tanskaan jättänyt Erhard Jørgensen, on menettänyt toimeentulonsa uhmattuaan saaren mahtavinta miestä.

Henkensä pitimiksi Erakko tekee pieniä etsiväkeikkoja ja hanttihommia. Päästäkseen yksinäisyydestään hän panee kaiken peliin ja ottaa vastaan tehtävän, johon kukaan muu ei suostu. Hänen on löydettävä kadonnut pakolainen nimeltä Abdi. Etsintä johdattaa hänet mafiaperheiden mutkikkaisiin bisneksiin.

Samaan aikaan saarelle saapuu tanskalainen kuvausryhmä tekemään jaksoa suosittuun televisiosarjaan, jossa jäljitetään kadonneita henkilöitä. Jakson maailmankuulu päähenkilö on etsimässä isäänsä. Tosin hän toivoo näkevänsä tämän mieluummin kuolleena kuin elävänä.

Rydahlin dekkaritrilogian toinen itsenäinen osa Paossa on Tanskassa todelliseksi arvostelu- ja myyntimenestykseksi noussut jännitysromaani kaipauksesta, pakenemisesta ja vallasta. Kaikki kadonneet eivät halua tulla löydetyiksi.

Thomas Rydahl (s. 1974) on tanskalainen kirjailija. Hänen edellinen romaaninsa Erakko palkittiin Tanskassa vuoden 2014 parhaana esikoisromaanina. Vuonna 2015 kirja sai myös Tanskan parhaan rikosromaanin palkinnon sekä pohjoismaisen Lasiavain-palkinnon. Sen käännösoikeudet on myyty jo pariin kymmeneen maahan.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden kääntessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Erhard Jørgensen -dekkaritrilogia:
Erakko
Paossa
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Dekkarit, jännitys
Kirjailija: Thomas Rydahl
Kustantaja: Minerva
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 508
ISBN: 9789523125391