E-kirja
Timo Parvela

Paten kalastuskirja

1
Keskiarvo: 1 (1 ääni)
 
 

Runeberg Junior -voittaja 2017

Ella ja kaverit -sarjasta tutulla Patella on paljon faneja!

Urheilullinen ja hyväsydäminen Pate on hieman hömelö, mutta hänestä tykkäävät kaikki. Tällä kertaa poika lähtee isänsä kanssa kalastusreissulle Norjaan, missä kaikki ei ehkä menekään suunnitelmien mukaisesti.

Hulvattoman humoristinen kirja on suunniteltu erityisen helppolukuiseksi. Pasi Pitkäsen omaperäinen ja sarjakuvamainen kuvitus sopii tekstiin kuin nenä päähän. Sarjan aiemmin ilmestyneet osat ovat saaneet runsaasti kiitosta sekä tytöiltä että pojilta, vanhemmilta ja opettajilta.

Timo Parvelan (s. 1964) lasten- ja nuortenkirjoja luetaan ympäri maailmaa. Erityisesti Saksassa hänen suosionsa on valtaisaa. Parvela tunnetaan myös käsikirjoittajana ja kolumnistina. Lahjakas Pasi Pitkänen on jo näyttänyt kyntensä lastenkirjojen kuvittajana.

"Humoristinen kuvitus tekee huikeista kalajutuista todella hauskoja. Jännittävä tarina sopii kaikille Paten tarinoista pitäville." - Koululainen

"Hulvaton kirja on suunniteltu hyvin helppolukuiseksi. Pasi Pitkäsen kuvitus sopii tekstiin kuin nenä päähän." - Yhteishyvä

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Pate-sarja:
Paten aikakirjat
Paten jalkapallokirja
Paten kalastuskirja
Pate aarresaarella
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Lastenkirjat / Sadut, kertomukset
Kirjailija: Timo Parvela
Kustantaja: Tammi
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 92
ISBN: 9789513189389

Arvostelut

hannulahtinen292 06.08.2017
1

Uskomatonta hömppää joka ei ole edes hauska.