E-kirja
Laura Lehtola

Pelkääjän paikalla

4.75
Keskiarvo: 4.8 (4 ääntä)
 
 

Rakkaus ei lopu, kun toinen osapuoli kuolee

Riipaiseva, lämpimän huumorin sävyttämä romaani nuoresta perheenisästä, joka selviää vaimonsa kuolemasta, koska muuta vaihtoehtoa ei ole.

Aapon ja Annan avioliitto muuttaa muotoaan, kun Anna sairastuu vakavasti. Leskeksi jäätyään Aapo yrittää jatkaa elämää: huolehtii tyttärestä, hoitaa työnsä ja etsii elämälle uusia merkityksiä. Insinöörin logiikalla tuntuu anteeksiantamattomalta, että toinen on noin vain häipynyt kuvioista.

Surusta huolimatta on käytävä parturissa, puettava lapsi päiväkodin valokuvaukseen ja kestettävä netti­treffejä. Lukija tutustuu myös Veeraan, joka osuu Aapon tielle ihan väärällä hetkellä. Vai onko hetki sittenkin juuri oikea?

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus ja Alle 5€ / Kaunoa
Kirjailija: Laura Lehtola
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
Sivumäärä: 200
ISBN: 9789511292517

Arvostelut

iikiisotalo425 02.10.2017
5

Kirja meni tunteisiin, ja syvälle. Niin kauniisti kirjoitettu, mutta samalla niin kovin surullinen, kun päähenkilön tunteet olivat niin käsinkosketeltavissa. Kaunis kirja.


Sardiini 16.03.2017
5

Erinomaisen elävästi kirjoitettu