E-kirja
Z. A. Maxfield

Perheyksikkö

5
Keskiarvo: 5 (1 ääni)
 
 

Logan, eläkkeellä oleva merijalkaväen eversti, on järjestelmällinen ja konservatiivinen mies. Richard, luova kuvataiteilija, taas on liberaali pasifisti, joka pelkää sairaalloisesti aseita.

Kun Logan saa Richardin silmiinsä, hänen sydämensä jyrähtää käyntiin kuin vanhan auton moottori, eikä kestä kauaa kun moottori revittää jo täysillä, mutta ratin takana istuukin Richard, vaikka saattaisikin näyttää siltä kuin kumpikin mies ohjaisi itse omaa autoaan.

Richard kasvattaa pojanpoikaansa Nickiä, jonka elämä ei ole ollut helppoa. Richard vannoo, että mikään ei voi estää häntä luomasta pojalle rakastavaa ja vakaata kotia. Ei edes houkutteleva, tulikuuma suhde hyvin puoleensavetävään mieheen. Kun Richard katsoo Loganin sinisiin silmiin, hänen on kuitenkin pakko tarkistaa kantansa. Perheen muodostaminen ei ole koskaan helppoa, ei ainakaan silloin kun rattaisiin pyrkivät lyömään kapuloita temperamenttinen yhdeksänvuotias poika, paheksuvat ulkopuoliset ja suoranainen kiristys.

Mutta loppujen lopuksi sekä Logan että Richard ovat vannoutuneita perheihmisiä, jotka haluavat luoda rakastavan kodin heitä tarvitsevalle pienelle pojalle. Yhdessä he aikovat muodostaa perheyksikön, eivätkä anna kenenkään eikä minkään asettua tielleen.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, ei DRM-suojausta)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Romantiikka, viihde
Kirjailija: Z. A. Maxfield
Suomentaja: Paula Merensuo
Kustantaja: Telum Saxum
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 255
ISBN: 9789525261271

Arvostelut

Derek 08.11.2016
5

Lempeä, ihana lukunautinto.