Yrsa Sigurðardóttir - Perimä, e-kirja
 
 
Etu voimassa 16.12. asti
4,90€
14,90€
E-kirja
Yrsa Sigurðardóttir

Perimä

3.5
Keskiarvo: 3.5 (2 ääntä)
 
 

Uusi Islantiin sijoittuva dekkarisarja alkaa! Kylmäävä rikostarina maasta, jossa kaikki tuntevat toisensa.

Perheenäiti Elisa on murhattu raa’asti kotonaan. Tärkein todistaja on uhrin 7-vuotias tytär Margrét, joka on nähnyt kaiken. Komisario Huldar Reykjavíkin poliisista ottaa yhteyttä lastenpsykologi Freyjaan, jonka tehtävä on paitsi auttaa tyttöä, myös saada tältä todistajanlausunto, ennen kuin murhaaja iskee uudelleen.

Mistä syystä murhaaja antoi uhrilleen rangaistuksen? Mikä rikos maailmassa pitäisi sovittaa näin julmalla kuolemalla? Ja iskeekö murhaaja uudelleen... ?

Perimä aloittaa uuden dekkarisarjan, jossa Reykjavikin poliisi ja lastensuojelu yhdistävät voimansa selvittääkseen hyytäviä rikoksia.

Yrsa Sigurðardóttir (s. 1963) on islantilainen kirjailija, joka on julkaissut lasten- ja nuortenkirjoja, sekä maailmanlaajuiseen suosioon yltäneitä rikosromaaneja. Hänen teoksiaan on käännetty lähes 30 kielelle.

"Kirja on oikein jännittävä ja mukaansatempaava, ja takakansiteksti lupaa, että saamme lukea tulevaisuudessa vielä lisää Huldarin ja Freyjan tutkimuksista." - Kirjavinkit

"Perimä on sen verran vetävä dekkarisarjan avaus, että voisinpa jatkossakin lukea lastensuojelussa työskentelevän Freyjan ja rikoskomisario Huldarin yhteisistä tutkimuksista." - Luetut.net

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Etuja, Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Yrsa Sigurðardóttir
Suomentaja: Tapio Koivukari
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 371
ISBN: 9789511310419

Arvostelut

Lukijatar63 06.10.2017
4

Tykkäsin. Murhaajakaan ei paljastunut liian aikaisin. Suosittelen.