E-kirja
Joanne Harris

Persikoiden aikaan

4.5
Keskiarvo: 4.5 (8 ääntä)
 
 

Vianne asuu lastensa kanssa jokilaivalla Pariisissa, kun elokuun helteen pysähtyneen tunnelman katkaisee kirje Lansquenetista. Vanha Armande on kirjoittanut Viannelle juuri ennen kuolemaansa pyytääkseen häntä palaamaan.

Lansquenetin laitamille on asettunut Pohjois-Afrikasta saapunut muslimiyhteisö, ja uusien ja vanhojen kyläläisten välit ovat kiristyneet. Vianne saa apua yllättävältä taholta, mutta tuhoavan ja puhdistavan tulen on riehuttava, ennen kuin sopu uskontokuntien välille syntyy.

Onko aika kypsä Viannen jäädä pitämään vanhaa suklaapuotiaan, ja onko vapauttaan rakastava Roux valmis asettumaan aloilleen?

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Alle 5€ / Kaunoa ja Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus
Kirjailija: Joanne Harris
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2013
Sivumäärä: 431
ISBN: 9789511271505

Arvostelut

airami 01.08.2017
4

Pienen suklaapuodin ja Karamellikenkien välissä oli vuosia ja tämä kirja jatkoi samaa ihanaa tunnelmaa. Tarina jatkui siitä mihin edellisessä jäi. Tarinassa on jotain sadunomaista taikaa ja jännittävää tuulisuutta.


TipeH 19.06.2017
4

Hyvin rakennettu tarina. Tapahtumat ovat loppupuolella yllättäviä, mutta uskottavia, samoin kuin kirja henkilöt. Harmi ettei löydy muita Harrisin kirjoja epubina, ostaisin heti.


Tähtiyö 20.04.2015
5

Pidin kirjasta ja sen aidon oloisista henkilöhahmoista. Ihastuin aikoinani Pieneen suklaapuotiin ja petyin vähän Karamellikenkiin. Tämä oli nyt kuitenkin selkeämpi, suorempi ja sisälsi hiukan Harrisin muissa kirjoissa paljon enemmän esiintyvää miltei piinaavaa jännitystä. Kirja on myös valistava meille lintukotolaisille, joille maailma on jo tasoitettu edellisten sukupolvien toimesta miltei valmiiksi. Paljastamatta liikaa juonesta toivon edelleen jatkoa suklaan tuoksuiselle tarinalle.


Alessia2 19.06.2013
5

Ihastuttava kirja, pidin kovasti. Kyläläisten kireydestä huolimatta miellyttävämpi kuin Karamellikengät, tarinan edellinen osa.