Hippo Taatila - Petteri Koponen - Malmin jääräpää, e-kirja
 
 
Etu voimassa 7.1. asti
9,90€
16,90€
E-kirja
Hippo Taatila

Petteri Koponen - Malmin jääräpää

0
 
 

Nyt hemmotellaan Suomi-koriksen ystäviä - vangitseva urheilijamuotokuva yhdestä Susijengin kirkkaimmista tähdistä

Petteri Koponen on Suomi-koriksen kiintotähti. Henkilökuva vetää yhteen "Petskun" värikkäät vaiheet Malmin palloiluhallilta kansainvälisille koripallokentille ja Susijengin luottomieheksi.

Vuoden 2007 NBA-varaus, Eurocupin mestari, kaksinkertainen Suomen mestari. Seitsenkertainen Suomen vuoden koripalloilija ja miesten koripallomaajoukkueen, Susijengin, monivuotinen kulmakivi.

Suomalaisilla koripallokentillä Petteri Koposen ura hakee vertaistaan - ja silti hänen henkilöhistoriansa vaiheet ovat suurelle yleisölle vielä pitkälti hämärän peitossa.

Hippo Taatilan kirjoittama värikäs ja yksityiskohtainen henkilökuva Petteri Koponen - Malmin jääräpää sukeltaa kertaheitolla syvään päähän. Kirja kuljettaa lukijansa Koposen matkassa Malmin palloiluhallin parketilta maajoukkueen parrasvaloihin ja NBA:n varaustilaisuudesta Bolognan ja Himkin eurokenttien kautta legendaariseen FC Barcelonaan.

Hippo Taatila (s. 1981) on uskontotieteestä väitöskirjaa työstävä akateeminen sekatyöläinen ja Susijengin pitkäaikainen tiedottaja, joka isännöi vuosina 2015-2016 suosittua Koripalloelämää-blogia. Aiemmalla kirjallisella urallaan Taatila on mm. kääntänyt mystikko G. I. Gurdjieffia suomeksi, kirjoittanut romaanin vanhemmuuden mustasta aukosta ja kronikoinut rockyhtye YUP:n historian koviin kansiin.

"Malmin jääräpää avaa sitä kovaa maailmaa ja harjoitusympäristöä, jonka Koponen joutui käymään läpi noustessaan ensin Suomen ja sitten Euroopan huipulle." - Helsingin Sanomat

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Harrastukset, kulttuuri ja taide, Etuja / Lomalukemista ja Etuja / Tietokirjoja & elämäkertoja
Kirjailija: Hippo Taatila
Kustantaja: Tammi
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 387
ISBN: 9789513196875