Ane Riel - Pihka, e-kirja
 
 
Etu voimassa 30.11. asti
12,90€
18,90€
E-kirja
Ane Riel

Pihka

0
 
 

Vuoden 2016 Lasiavain-palkinnon voittaja!

”Valkoisessa huoneessa oli pimeää kun isäni tappoi isoäidin. Minä olin siellä. Myös Carl oli siellä, mutta häntä he eivät koskaan huomanneet. Oli jouluaattoaamu ja satoi pikkuisen lunta, mutta kunnon valkeaa joulua ei tuona vuonna tullut.”

Näin alkaa tarina Livistä, joka kasvaa pienellä saarella isänsä ja äitinsä kanssa. Elämä on rauhallista ja rakkauden täyttämää. Kaikki on Livistä normaalia, vaikka äiti on niin lihava, ettei pääse pois makuuhuoneesta, isä täyttää kotitaloa romulla ja ilmoittaa elävän tyttärensä kuolleeksi.

Arkeen kuuluu sekin, että isä murhaa äitinsä. Ja se, ettei Liv saa puhua kenenkään kanssa ja joutuu piileskelemään vanhassa kontissa. Hetkeäkään hän ei epäile, etteikö isä rakastaisi häntä.

Mutta mitä tapahtuu hyvälle ihmiselle, jota kohtaa menetys toisensa jälkeen, kunnes hän ei enää kestä edes ajatusta uusista menetyksistä?

Pihka on kaunis kertomus rakkaudesta, uskollisuudesta ja huolehtimisesta. Samaan aikaan se on hyytävä tarina menettämisen ja luopumisen pelosta, vainoharhoista, sekä vahingossa syntyvästä pahuudesta.

Ane Riel (s. 1971) on tanskalainen kirjailija, joka on kirjoittanut kymmeniä lasten kauno- ja tietokirjoja. Pihka on hänen toinen jännitysromaaninsa aikuisille ja se palkittiin vuoden 2016 parhaana pohjoismaisena trillerinä Lasiavain-palkinnolla. Rielin ensimmäinen dekkari Liselejen teurastaja palkittiin vuoden 2013 parhaana tanskalaisena esikoisdekkarina.

"Hyvät hyssykät! Tämä oli fantastinen!" - Tanja Berg, Goodreads

"Oh my god, mikä isku sydämeen. Olin koukussa aina ensimmäisestä lauseesta viimeiseen, tämän hullun perheen seurassa." - meandermind, Goodreads

"Todellinen page turner. Kaunis ja kammottava samaan aikaan." - Ann-Helen Ingebrigtsen, Goodreads

äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Etuja, Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Ane Riel
Kustantaja: Aula & Co
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 207
ISBN: 9789527190883