E-kirja
Z. A. Maxfield

Pitkä matka kotiin

3
Keskiarvo: 3 (2 ääntä)
 
 

Kevin Quinn on menettänyt työpaikkansa poliisina jouduttuaan pahaan kolariin, jossa hän sai merkillisen kyvyn nähdä asioita koskettamalla esineitä.

Hän on tarjonnut apuaan poliisille kadonneitten etsimisessä mutta lopettanut sen, koska häntä on pilkattu ja syytetty huijariksi sekä lehdistön että entisten kollegojensa taholta. Kun teini-ikäisiä poikia alkaa kadota jälkiä jättämättä hänen entisellä kotiseudullaan, hänet kuitenkin saadaan houkutelluksi paikalle auttamaan tutkimuksissa.

Connor Dougal on osastonsa nuorin etsivä, joten hänen tehtäväkseen annetaan huolehtia Kevinistä tutkimusten aikana. Connorillakin on syynsä pitää kaikenkarvaisia selvänäkijöitä huijareina ja onnenonkijoina, eikä häntä huvittaisi olla missään tekemisissä Kevinin kaltaisen tyypin kanssa. Kevin kuitenkin osoittautuu aidoksi. Hän huomaa esimerkiksi pystyvänsä osallistumaan Connorin uniin ja saa selville, että Connorin rakkaimman ystävän katoamisella jäljettömiin kymmenen vuotta sitten on yhä vaikutusta tapahtumien kulkuun.

Nuorten miesten välinen suhde kehkeytyy hitaasti samalla kun Kevin saa selville uutta tietoa poikia vaanivasta pedofiilista.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, ei DRM-suojausta)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Romantiikka, viihde ja Kaunokirjallisuus / Erotiikka
Kirjailija: Z. A. Maxfield
Suomentaja: Paula Merensuo
Kustantaja: Telum Saxum
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 266
ISBN: 9789525261264

Arvostelut

Derek 19.12.2016
5

Jännittävä, hauska... Suosittelen!