E-kirja
Peter Wohlleben

Puiden salattu elämä

0
 
 

Kirja, joka muuttaa käsityksiä metsästä

Metsässä tapahtuu ihmeellisiä asioita. Puut kommunikoivat keskenään. Ne suhtautuvat tunteellisesti jälkikasvuunsa ja naapuriin vanhuksiin. Siis vanhempiin puihin. Puilla on tunteet. Ja muisti. Ne tunnistava hyönteisen myrkyn ja saattavat varoittaa toisia puita siitä.

Peter Wohlleben (s. 1964) intohimoinen metsänhoitaja ja menestynyt tietokirjailija kertoo uusista puihin liittyvistä tieteellisistä havainnoista samalla, kun hän kuvaa omaa suhdettaan puihin ja luontoon. Suomalaisten verenperintönä on aina jonkinlainen suhde metsään, mutta kun luemme tämän kirjan, on metsään meneminen meillekin aivan muuta kuin mihin olemme tottuneet.

Kirjan käännösoikeudet on myyty lyhyessä ajassa yhdeksääntoista maahan, mm. Kanadaan ja Britanniaan, ja alkukielellään saksalla se oli yksi vuoden 2014 kirjasensaatioista: sitä on myyty kotimaassaan yli 400 000 kpl.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot kirjan lataamisen yhteydessä.

Muista myös:
Eläinten salattu elämä
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Tietokirjat / Luonto, puutarha, eläimet
Kirjailija: Peter Wohlleben
Kustantaja: Gummerus
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 204
ISBN: 9789512405268