E-kirja
Matt Haig

Radleyn perhe

2.833335
Keskiarvo: 2.8 (6 ääntä)
 
 

Mitä jos et himoitsisi naapurin autoa, vaan haluaisit vain imeä hänen vertaan?

Tervetuloa Radleyn perheen kotiin! Peter, Helen ja heidän teini-ikäiset lapsensa Clara ja Rowan asuvat tavallisessa talossa tavallisessa englantilaislähiössä. Ympäristöön sulautuminen ei kuitenkaan ole helppoa, kun on kannettavana synkkä salaisuus – joka yllättäen valkenee myös perheen teineille.

Radleyn perhe on veret seisauttavan hauska tarina vampyyriperheestä, joka yrittää epätoivoisesti sopeutua normaaliin elämään. Syvemmällä tasolla kirja on kertomus siitä, mihin aikuiseksi kasvaminen voi johtaa ja miten halujen tappaminen voi viedä kohti veretöntä elämää.

Kirja on ollut arvostelu- ja myyntimenestys maailmalla, ja se on käännetty jo 25 kielelle. Radleyn vampyyriperhe nähdään lähivuosina myös valkokankaalla Alfonso Cuarónin tuottamana.

Matt Haig (s. 1975) on brittiläinen journalisti ja kirjailija. Jo hänen esikoiskirjansa nousi Ison-Britannian myydyimpien kirjojen listoille. Haig asuu Yorkissa kirjailijavaimonsa ja kahden lapsensa kanssa.

"Juuri kun ajattelit, että Stephenie Meyerit ovat imeneet nykyvampyyrit kuiviin, ilmestyy Matt Haigin viisas ja inhimillinen tarina vampyyriperheen elämästä kunniallisessa englantilaislähiössä."
- Daily Mail

"Matt Haigin tekstiä on riemukasta lukea. Parhaimmillaan se kertoo paljon meistä ihmisistä ja heikoimmillaan se tyytyy olemaan vain viihdyttävä."
- Kansan Uutiset

"Hupaisan erikoinen."
- Financial Times

Englanninkielinen videoleike kirjailijan haastattelusta ja kirjasta: http://www.youtube.com/watch?v=nL9TaHCja2Y
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Scifi ja fantasia
Kirjailija: Matt Haig
Kustantaja: Atena
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 413
ISBN: 9789517967761

Arvostelut

Miljoona79 08.08.2013
3

Ihan viihdyttävä tarina, ei mitään ihmeellistä.
Menee tonne vähän nuoremmille lukijoille, jostain 12-vuotiaasta ylöspäin.