E-kirja
Arne Dahl

Rajamaat

3
Keskiarvo: 3 (2 ääntä)
 
 

Uusi rikossarja alkaa! Nuori tyttö on ollut kadoksissa kolme viikkoa

Syrjäisen talon uumenista löytyy jälkiä, jotka ohjaavat tukholmalaisen poliisi Sam Bergerin oudon rikollisen jäljille. Pyöräilevä nainen on nähty rikospaikalla ja muidenkin katoamistapausten yhteydessä. Onko kyseessä Ruotsin ensimmäinen sarjamurhaaja? Pian asetelma kääntyy päälaelleen, ja jahtaaja onkin jahdattu.

Tiivistunnelmainen dekkariuutuus aloittaa uuden rikosromaanisarjan. Sen keskushenkilöinä ovat rikosylikonstaapeli Sam Berger ja turvallisuuspoliisin soluttautuja Molly Blom.

Arne Dahl (s. 1963) on yksi Pohjoismaiden arvostetuimpia rikoskirjailijoita. Hänen kirjojaan on myyty yli kolme miljoonaa ja niitä on käännetty 32 kielelle. Dahlille on myönnetty rikoskirjallisuuden palkintoja Saksassa, Tanskassa ja Ruotsissa, hänen A-sarjan dekkarinsa ovat kiitettyjä ja niistä on tehty myös suosittuja tv-filmatisointeja.

"Tämä kirja tarttuu sinuun kuin puristin heti ensimmäiseltä sivulta, eikä päästä sinua koskaan." – Peter James

"Kaikkien aikojen paras ruotsalainen rikosromaani" – Sydsvenskan

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden kääntessä kirjan lataamisen yhteydessä.

äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Arne Dahl
Suomentaja: Kari Koski
Kustantaja: Into Kustannus
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 318
ISBN: 9789522648532

Arvostelut

Luri57 02.09.2017
3

Edelliset kymmenen Dahlin dekkaria ovat olleet todella laadukasta luettavaa. Tämä viimeisin ei yltänyt edeltäjien tasolle.
Tarinassa oli kyllä kivoja ja yllätyksellisiä käänteitä, mutta lopussa irtonaisia lankoja ei sidottu yhteen, vaan ne jätettiin ilmaan leijumaan.
Juttu jatkuu selkeästi seuraavassa kirjassa, sillä kerronta katkesi jännittävään kohtaan hieman yllättävällä tavalla-