E-kirja
Kalle Käyhkö, Jarno Lönnqvist, Kai Nyman, Matias Savolainen, Lars Stormbom, Pekka Valkonen ja Risto Valtonen

Rakkaudesta sijoittamiseen

5
Keskiarvo: 5 (1 ääni)
 
 

Rakkaudesta sijoittamiseen valottaa sekä sijoittamisen perusteita vasta-alkajille että esittää edistyneille sijoittajille tuoreita näkökulmia markkinatapahtumien arviointiin. Kirjassa lähdetään liikkeelle siitä kaikkein tärkeimmästä: piensijoittajan sielunmaisemasta. Kun omat arvot ja rajat ovat kirkkaana mielessä, sijoittaja voi edetä osakemarkkinoille, hajauttaa kansainvälisiin kohteisiin, rahastoihin, asuntoihin, tai vaikkapa raaka-aineisiin.

Sijoituskohteiden arviointiin on olemassa monia menetelmiä, joista osa ei ole kaukana mustasta magiasta. Kirjassa suositaan kuitenkin maalaisjärkeä, makrotaloutta ja matemaattisia välineitä, joita kirjoittajat soveltavat myös omiin sijoituksiinsa. Sijoituspiireissä vilkkaasti liikkuvat urbaanit legendat joutuvat kriittiseen tarkasteluun kokeneiden sijoittajien käsittelyssä, eikä taloustiedekään ole turvassa kirjoittajien tarkalta analyysiltä.

Kirja soveltuu uteliaalle sijoittajalle, joka etsii itselleen oikeaa tapaa aloittaa sijoitustoiminta ja edistyneelle sijoittajalle, joka kaipaa uusia näkökulmia ja vinkkejä valtavirran, ja etenkin siitä poikkeavien menetelmien ja sijoituskohteiden hakuun.

Kirjan kirjoittajat ovat kokeneita sijoittajia, jotka salkkujensa jatkuvan päivittämisen ohella seuraavat tarkasti talouden kehitystä, hakevat ahkerasti uusia kohteita ja päivittävät vinkkejään Piksu.net-verkkolehden sivuille. Kirja on toimitettu Piksu-julkaisussa ilmestyneistä artikkeleista.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Tietokirjat / Yritykset, talous
Kirjailijat: Kalle Käyhkö, Jarno Lönnqvist, Kai Nyman, Matias Savolainen, Lars Stormbom, Pekka Valkonen ja Risto Valtonen
Kustantaja: Klaava Media
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 159
ISBN: 9789525901337

Arvostelut

Viimeinen K ... 12.07.2012
5

Viimeinen Keisari suosittelee vahvasti tämän kirjan lukemista jokaiselle sijoittajalle! Kokeneemmillekin kertaus on opintojen äiti.