E-kirja
Chantelle Shaw

Rakkaus pelastaa

0
 
 

Howardin sisarukset -minisarja alkaa

Sisarusten välillä on usein erityinen yhteys. Eivätkä Lexi ja Athena ole sen suhteen mikään poikkeus. Tervetuloa mukaan sisarusten matkalle kohti todellista rakkautta!

Sulttaani Kadir Al Sulaimar oli enemmän kuin kiitollinen taitavalle pelastushelikopterilentäjälle, joka oli poiminut hänet ja hänen miehistönsä hyisestä merestä. Hän oli kuitenkin hämmästynyt siitä, että lentäjä oli nainen. Ja millainen nainen! Uskomattoman kaunis ja seksikäs – ja teräväkielinen!

Kadir keksi vain yhden keinon päästä eroon häntä polttavasta intohimosta – hän palkkasi Lexin lentäjäkseen aavikkovaltakuntaansa Zenhabiin. Työnantajana hänen olisi pakko pitää näppinsä erossa alaisestaan…

Chantelle Shaw on englantilainen viihdekirjailija, joka on kirjoittanut lukuisia lukijansa ihastuttaneita rakkaustarinoita. Rakkaus pelastaa aloittaa uuden kaksiosaisen Howardin sisarukset -minisarjan.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Howardin sisarukset -sarja:
Rakkaus pelastaa
Miljoonamorsian
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Harlequin / Romantiikka
Kirjailija: Chantelle Shaw
Suomentaja: Anja Lindqvist
Kustantaja: Harlequin FI
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 121
ISBN: 9789150756791