Kira Poutanen - Rakkautta au lait, e-kirja
 
 
Etu voimassa 17.12. asti
3,90€
8,90€
E-kirja
Kira Poutanen

Rakkautta au lait

2
Keskiarvo: 2 (4 ääntä)
 
 

1. Älä juo punaviiniä valkoisella sohvalla
2. Älä syö kaviaaria (tai jos syöt, älä puhu tai hymyile sen jälkeen!)
3. Älä yritä vitsailla (seurapiiri-ihmisiltä on huumorintaju poistettu erikoisleikkauksella)

Miten saada pauloihinsa tsiljonäärimies, jos on köyhä suomalainen taideopiskelija kaatelemassa kahvia nizzalaisten rouvien kuppeihin? Helposti. Tarvitaan vain yksi tyylikäs kompastuminen, ja tuhkimotarina voi alkaa.

Kun Lara löytää hurmaavan Charles Belmarinsa, ei kestä kauan, kun hän jo asuu tämän kanssa Pariisissa valtavassa luksusasunnossa (jossa muuten eksyy tosi helposti). Mies ostelee hänelle kalliita muotivaatteita (hei, kaikki Chanelin vaatteet eivät olekaan mummoille!), ajeluttaa limusiinilla ja kuljettaa seurapiireissä kuin puudelia talutushihnassa.

Vaikka kaikki on ihan megaihanaa (ja Charles komea jopa kuorsatessaan), kroisoksesta alkaa vähitellen paljastua outoja pikku salaisuuksia…

Rakkautta-kirjat:
Rakkautta au lait
Rakkautta al dente
Rakkautta on the rocks
Rakkautta borealis
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Etuja, Kaunokirjallisuus / Romantiikka ja viihde
Kirjailija: Kira Poutanen
Kustantaja: WSOY
E-kirjan julkaisuvuosi: 2010
Sivumäärä: 337
ISBN: 9789510376157

Arvostelut

tiiia 27.03.2013
1

Liian ennalta-arvattava! Yhdyn edelliseen kommenttiin "Saa karttelemaan kirjailijan muuta tuotantoa". En siis suosittele.


Memmis 11.07.2012
1

Lupaavan alun jäkeen kirja paljastuu täysin raakileeksi, jonka kirjoittamiseen kirjailija itsekin tuntuu täysin menettäneen mielenkiintonsa viimeistään puolivälissä. Tyypillisen ennalta-arvattava loppukin tuntui pakotetulta, kuin yritykseltä lopettaa tarina keinolla millä hyvänsä. Saa karttelemaan kirjailijan muuta tuotantoa ja suomalaita chicklitiä ylipäänsä.