E-kirja
Kira Poutanen

Rakkautta on the rocks

3
Keskiarvo: 3 (4 ääntä)
 
 

Suomen Bridget Jonesin seikkailuja romantiikan nälkään

"Matka alkaa siinä mielessä hyvin, ettei kukaan enää kutsu minua madameksi. Ja se on hieno juttu se. Kun on aloittamassa (jälleen) uutta kierrosta sinkkumarkkinoilla, ei todellakaan halua ensimmäiseksi kuulla olevansa vanhempi kuin ennen."

Ranskassa asuva suomalaistyttö Lara Autio tajuaa, että poikaystävä Ericin kosinta oli väärinkäsitys. Sydänsuruissaan hän pakenee New Yorkiin muotisuunnittelua opiskelemaan ja saa mahtavan, joskin omalaatuisen kämppiksen ja kurssikaverin Jimmyn.

Muotikoulun kuri on kovaa ja kaksikko joutuu kauhukseen paiskimaan töitä kellon ympäri – siis mitä tekemistä muodilla ja kaavoittamisella on keskenään, haloo! Opintojen lomassa (tai niiden sijasta) he loistavat yöelämässä ja saavat suhteilla korkkarin muotihuoneen ovenrakoon. Maailmanvalloitus on jo melkein varmaa. Sitä on syytä juhlia nyt heti!

Tuota pikaa Isossa Omenassa roihahtaa myös romantiikka, mutta sydämenasioissa on syytä varautua muutamiin yllätyskäänteisiin...

Kira Poutanen (s.1974) on Ranskassa asuva suomalaiskirjailija, joka on toiminut myös freelance-toimittajana ja avustajana mm. Suomen Elle-lehdessä.

"Lara Autio kirjat melkoista kimallehöttöä. Ja minä pidän näistä!" - Lukutoukan kulttuuriblogi

Rakkautta-kirjat:
Rakkautta au lait
Rakkautta al dente
Rakkautta on the rocks
Rakkautta borealis
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Romantiikka, viihde
Kirjailija: Kira Poutanen
Kustantaja: WSOY
E-kirjan julkaisuvuosi: 2010
ISBN: 9789510380598