E-kirja
Nick Wilgus

Ravista sokeripuuta

3.166665
Keskiarvo: 3.2 (6 ääntä)
 
 

Yhdysvaltojen Syvässä Etelässä asuva Wiley Cantrell on vitsejä estottomasti laukova, rääväsuinen, kolmikymppinen yksinhuoltajaisä, jonka täytyy pitää puoliaan kiihkouskovaisten naapureitten ja oman, paheksuvan sukunsa keskellä.

Hän on rutiköyhä, heikosti menestyvä kirjailija, joka työskentelee kaupan kassana saadakseen lisätuloja. Hänen yhdeksänvuotias poikansa Noah syntyi äitinsä huumeidenkäytön takia kuurona huumevauvana, ja äiti hylkäsi lapsensa heti tämän synnyttyä.

Noah näkee, kuinka yksinäinen isä on ja koettaa auttaa häntä löytämään poikaystävän. Kun Bostonista tullut sairaanhoitaja Jackson Ledbetter saa Wileyn sokeripuun syttymään tuleen, Noah antaa täyden tukensa suhteelle.

Jackson rakastuu päätä pahkaa Wileyn hervottomaan huumorintajuun. Jackson kuitenkin piilottelee omaa salaisuuttaan, joka uhkaa tämän muodostumassa olevan uuden perheen onnea.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, ei DRM-suojausta)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Romantiikka, viihde
Kirjailija: Nick Wilgus
Suomentaja: Paula Merensuo
Kustantaja: Telum Saxum
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 293
ISBN: 9789525261240

Arvostelut

Derek 23.09.2016
4

KIrjan kansikuva sykähdyttää: kuinka vahva ja toimiva side isällä on metlapseensa, jonka kohtalona on syntyä kuurona ja omistaa hellyttävästi ylimääräisen pikkusormen. Paikkakunta Tupelo, Eliviksen kotikaupunki, osoittautuu hyvin konservatiiviseksi ja uskonnolliseksi paikaksi, joten elämä yksinhuoltajaisänä, joka on homo, ei saa juurikaan hyväksyntää edes omalta äidiltä. Kirjan juoni on mukava lukea: Noah-poika on kovasti apuna etsimään isälle poikaystävää. Lukekaa kuinka käy, jännääkin siellä on, saa jopa vähän pyyhkiä silmäkulmia kun tarina etenee. Suosittelen lämpimästi.