E-kirja
Useita kirjailijoita

Rikospaikka Tampere

0
 
 

Miksi paha mies palaa Tampereelle vuosikymmenten jälkeen? Kuka on Sorin noita ja mitä tapahtuu ryöstäjälle, joka iskee Pieneen Pullapuotiin? Entä onko täydellinen keikka mahdollinen edes Tampereella?

Nämä ja monta muuta asiaa selviää Rikospaikka Tampere -novellikokoelmasta. Se sisältää 16 Tamperetta tavalla tai toisella sivuavaa novellia. Kirjoittajina ovat maan parhaat dekkaristit CrimeTime-kirjailijaosuuskunnasta.

Lisäksi mukana on Hotel Torni Tampereen järjestelmän rikosnovellikilpailun voittajanovelli Neiti Vaahtera. Tampere Noir on yhtä synkkä ja kiero kuin mustamakkara.

Tampereelle lukijan vievät: Tapani Bagge, Kari Häkämies, Markku Ropponen, Matti Rönkä, Christian Rönnbacka, Jarkko Sipilä, Antti Tuomainen, Jukka Valli , Seppo Jokinen, Juha-Pekka Koskinen, Tuomas Lius, Max Manner, Eppu Nuotio, Juha Numminen, Harri Nykänen ja Outi Pakkanen.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Dekkarit, jännitys
Kirjailija: Useita kirjailijoita
Kustantaja: CrimeTime
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 198
ISBN: 9789522893734