E-kirja
Viveca Sten

Ristiaallokossa

2
Keskiarvo: 2 (2 ääntä)
 
 

Hengästyttävää jännitystä hyisessä Sandhamnissa

Myös Jani Karvisen lukemana äänikirjana

Jouluaaton lumimyrsky ulvoo yli talvisen kolkon Sandhamnin saaren, kun lautalle juoksee ahdistunut nainen.

Tapaninpäivänä löytyy hotellin rannasta ruumis ja rikosylikonstaapeli Thomas Andreasson joutuu keskeyttämään jouluvapaansa. Selviää, että tapaukseen liittyy uhkauksia saanut, tunnettu sotakirjeenvaihtaja, muukalaisvastaisia aineksia sekä harvinaisen huolellinen murhaaja. Thomas etsii kiivaasti yhteistä nimittäjää, kun vastaan tulee uusia surmatapauksia.

Samaan aikaan Thomaksen lapsuudenystävä Nora Linde joutuu tilanteeseen, jossa hänen ammatillinen kunniansa kyseenalaistetaan. Noran on pakko tehdä päätös, joka muuttaa hänen koko elämänsä.

Ristiaallokossa on bestsellerkirjailija Viveca Stenin kuudes dekkari rikosylikonstaapeli Thomas Andreassonista ja juristi Nora Lindestä. Se on tiheä kertomus petetyistä toiveista, tukahdutetuista muistoista ja kätketystä häpeästä.

Viveca Sten (s. 1959) on entinen juristi ja nykyinen täysipäiväinen dekkarikirjailija. Stenin rakastetuista Sandhamn-dekkareista on tehty Suomessakin nähty tv-sarja Murha Sandhamnissa.

"Sopivan kevyt dekkari, ei yletöntä väkivallalla mässäilyä mutta ei myöskään liian kepeää höttöä. --- Loppua kohden vauhti kiihtyy ja jännitys tihentyy. Loppuratkaisu onnistui yllättämään minut." - Luetut.net

"Ehdottomasti yksi Viveca Stenin parhaita. Tiheätunnelmainen tarina lukuisilla juonenkäänteillä." - Marie Sääf, Goodreads

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Sandhamn-sarja:
Syvissä vesissä
Sisäpiirissä
Pinnan alla
Sotilaiden salaisuudet
Juhannusmurha
Ristiaallokossa
Vallan varjoissa
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Viveca Sten
Suomentaja: Sirkka-Liisa Sjöblom
Kustantaja: WSOY
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 368
ISBN: 9789510424155