William Shakespeare - Romeo ja Julia, e-kirja
 
E-kirja
William Shakespeare

Romeo ja Julia

3.454545
Keskiarvo: 3.5 (22 ääntä)
 
 

Tarinan Romeosta ja Juliasta (italiaksi Giulietta) kirjoitti alun perin italialainen Luigi da Porto 1520-luvulla. Sen jälkeen siitä on tehty useita erilaisia versioita ulkomailla. William Shakespearin on kenties tunnetuin.

Romeo ja Julia (englanninkielinen alkuteos Romeo and Juliet) on William Shakespearen kirjoittama tragedia, jonka uskotaan syntyneen vuosien 1591 ja 1595 aikoihin. Näytelmä sijoittuu Veronaan ja kertoo kahdesta rakastavaisesta, Romeo Montaguesta ja Julia Capuletista, joiden suvut ovat olleet riidoissa ikimuistoisista ajoista alkaen.
Suomentanut: Paavo Cajander.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Näytelmät ja Ilmaiset klassikot
Kirjailija: William Shakespeare
Sivumäärä: 64

Arvostelut

Se jonka ni ... 16.04.2016
2

Huono käännös.


finalfrontier 03.09.2015
1

Vaikka luen paljon, tästä kirjasta meni yli puolet ohi vanhan ylätyylin vuoksi. Lieneekö suomentajan vika. Shakespeare on ylimainostettua. Hänen muista kirjoistaan olen löytänyt muutamia hieman ymmärrettävämpiä.


Thaleia 08.04.2014
5

Alkuperäinen Romeo ja Julia! Rakastan tätä tarinaa, Shakespeare kuvailee mahtavasti nuoren parin rakkautta näytelmän avulla. Vaikka en yleensä juuri näytelmiä lue, niin tämä on minusta kirja, jonka jokaisen olisi luettava. Ikuinen klassikko!