E-kirja
Pierre Lemaitre

Rosie

0
 
 

Liity nyt Elisa Kirjan maksuttomaan dekkaripiiriin ja saat etukoodin, jolla nappaat Pierre Lemaitren Rosie e-kirjan hintaan 9,90 €. Liittyminen on maksutonta, eikä sido ostamaan.

Dekkaripiirin jäsenenä saat joka kuukausi kuukauden kuumimman uutuusdekkarin 9,90€ huippuhintaan sekä muita dekkarietuja.

Tutustu Elisa Kirjan dekkaripiiriin »

Uutta jännitystä jo kolmesti maailman parhaana rikoskirjailijana palkitulta Lemaitrelta.

Pommi toimi juuri niin kuin pitikin. Aivan suunnitelman mukaan. Haavoittuneita autetaan parhaillaan ulos. Jean livahtaa vaivihkaa paikalta. Hän ei auta ketään. Hän on pommin asentaja. Jean Garnierilla ei ole enää mitään menetettävää. Hänen äitinsä, Rosie, on vankilassa, tyttöystävä murhattu, työpaikka mennyttä. Tämän arvaamattoman miehen kanssa ylikomisario Camille Verhoevenin on toimittava varovaisemmin kuin koskaan. Onko Jean todellinen uhka koko maan turvallisuudelle vai ainoastaan suuruudenhullu luuseri?

Pierre Lemaitre kuljettaa lukijansa taidokkaasti hiuksia nostattavaan tilanteeseen, jossa jokainen kuluva minuutti voi maksaa satojen ihmisten hengen. Mikä lopulta on äidin rakkauden hinta ja kuka sen joutuu maksamaan?

Pierre Lemaitre (s. 1956) on Ranskan suosituin ja arvostetuin dekkarikirjailija, jonka rikosromaaneja on myyty yli 20 maahan. Kansainvälinen Crime Writers’ Association on palkinnut Pierre Lemaitren International Dagger -palkinnolla vuoden parhaasta rikosromaanista peräti kolme kertaa: vuonna 2013 Alexista, vuonna 2015 Camillesta ja vastikään vuonna 2016 Näkemiin taivaassa -romaanista,

Verhoeven-sarja:
Irene (2006, suomennettu 2016)
Alex (2011, suomennettu 2015)
Camille (2012, suomennettu 2016)
Rosie (2013, suomennettu 2017)
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Etuja, Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Pierre Lemaitre
Suomentaja: Susanna Hirvikorpi
Kustantaja: Minerva
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 90
ISBN: 9789523124615