E-kirja
Lone Theils

Runoilijan vaimo

4
Keskiarvo: 4 (1 ääni)
 
 

Hyytäviä rikoksia ratkovan toimittaja Nora Sandin seikkailut jatkuvat!

Kuuluisa iranilainen runoilija Manash Ishmail on paennut kotimaastaan Tanskaan ja joutunut matkan aikana eroon vaimostaan Aminasta, joka on kadonnut kuin maan nielemänä. Manash pyytää apua Globalt-lehden Lontoon kirjeenvaihtajalta Nora Sandilta.

Etsiessään Aminaa Nora päätyy salaisiin piilopaikkoihin, joissa paperittomat pakolaiset piileksivät viranomaisilta. Lopulta Norankin henki on vaarassa maailmassa, jossa joidenkin ihmisten elämä on paljon vähemmän arvoinen kuin toisten.

Runoilijan vaimo on Kohtalokkaan merimatkan itsenäinen jatko-osa. Tanskalaisesta toimittaja Nora Sandista kertovan koukuttavan dekkarisarjan ensimmäinen osa on tähän mennessä ilmestynyt neljässätoista maassa.

Lone Theils (s. 1971) on tanskalainen kirjailija ja toimittaja, joka työskenteli yli 15 vuotta Lontoossa tanskalaisen Politiken-lehden ulkomaankirjeenvaihtajana. Nykyisin kokopäiväinen kirjailija harrastaa vapaa-aikanaan potkunyrkkeilyä, kokkailua ja nauttii matkustamisesta.

"Kirja on enemmän trilleri kuin rikosromaani, virkistävää! Siinä on kaikki; jännitystä, rakkautta, ajankohtaisuutta, kansainvälisyyttä ja ripaus kritiikkiä. 5 kirkkainta tähteä!" - Mette Overgaard, Goodreads

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot kirjan lataamisen yhteydessä.

Nora Sand -sarja:
Kohtalokas merimatka
Runoilijan vaimo
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Dekkarit, jännitys
Kirjailija: Lone Theils
Suomentaja: Kari Koski
Kustantaja: Aula & Co
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 271
ISBN: 9789527190838

Arvostelut

Mariaka 24.08.2017
4

Ihan ok kirja, loppu oli vähän töksähtävä. Ei ihan yhtä hyvä kuin sarja eka kirja, kohtalokas merimatka, mutta silti ihan luettava dekkari.