E-kirja
Enni Mustonen

Ruokarouva

4
Keskiarvo: 4 (8 ääntä)
 
 

Elisa Kirjan lukijaäänestyksen Vuoden viihderomaani -voittaja 2016

Elämänmakuinen suosikkisarja jatkuu!

Rakastettu piikatyttö Ida Eriksson on ottanut paikkansa itsenäisenä naisena, jonka täysihoitolassa vierailevat Suomen kulttuurielämän merkkihenkilöt. Kun Ida saa yllätysperinnön, hän tietää heti, mihin rahat tulee käyttää: keskentekoinen hirsihuvila Albergan perukoilla savisen pikkutien varrella kunnostetaan täysihoitolaksi.

Ensimmäisen maailmansodan melskeissä Idan täysihoitolaan löytävät tiensä Eino Leino, L. Onerva ja muut suomalaisen kulttuurielämän kirjattomat ja karjattomat, jotka saavat hetken levähtää hänen vinttikamareissaan ja syödä hänen ruokapöydässään. Miten Ida ja hänen vieraansa selviävät, kun Alberga muuttuu sisällissodan taistelukentäksi?

Elämänmakuisessa suosikkisarjassa pääset kurkistamaan suomalaisen kulttuurielämän merkkihenkilöiden arkielämään kuin Downton Abbeyssa ikään.

Enni Mustonen on kirjailija, tutkija, käsikirjoittaja Kirsti Mannisen kirjailijanimi. Mustosen rakastetut romaanit ovat hurmanneet erityisesti elävän historiallisen kuvauksensa ansiosta.

"Ruokarouva on mielestäni todella mukaansatempaava osa jo ennestäänkin hienoon Syrjästäkatsojan tarinoita -sarjaan." - Kirjakaapin avain -blogi

"Maltan tuskin odottaa seuraavaa osaa!" - Kirjahilla-blogi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Syrjästäkatsojan tarinoita -sarja:
Paimentyttö (2013)
Lapsenpiika (2014)
Emännöitsijä (2015)
Ruokarouva (2016)
Ruokarouvan tytär (2017)
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka ja viihde
Kirjailija: Enni Mustonen
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 294
ISBN: 9789511305453