E-kirja
Enni Mustonen

Ruokarouvan tytär

4.166665
Keskiarvo: 4.2 (6 ääntä)
 
 

Pikkupiiasta täysihoitolan omistajaksi kohonneen Ida Erikssonin tytär Kirsti tempautuu 1920-luvun Pariisiin, muodin mekkaan.

Luentosalien sijaan parikymppinen Kirsti viihtyy ystävänsä ompelimossa, jossa tehdään ateljeeripukuja Helsingin herrasrouville. Yllättäen hänelle tarjotaan paikkaa Pariisissa erään madame Cocon muotitalon harjoittelijana.

Matkallaan Kirsti kohtaa niin suoma­laisia kuin amerikkalaisia taiteilijoita – sekä naisen, jolla on samanlaiset kaksiväriset silmät kuin hänellä.

Tytärtään ikävöivää Idaa työllistävät täysihoitola, pienet kaksospojat sekä Eliaksen riskaabelit pirssi­autobisnekset.

Enni Mustonen on kirjailija, tutkija, käsikirjoittaja Kirsti Mannisen kirjailijanimi. Mustosen rakastetut romaanit ovat hurmanneet erityisesti elävän historiallisen kuvauksensa ansiosta. Ruokarouvan tyttären pohjalta on tekeillä myös musiikkinäytelmä, joka nähdään Kouvolan teatterissa vuonna 2018.

"Mustosen romaanisarjan hienous piilee siinä miten kirjailija yhdistää fiktiivisen tarinankerronnan kansakuntamme kulttuurihistoriaan." - Mrs Eriksson's Room

"Mielenkiinto pysyy yllä, juonenkäänteet ovat uskottavia ja lukija pääsee tutustumaan ajan keskeisiin henkilöihin päähenkilön tuttavapiirin kautta." - Kirjakaapin avain

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Syrjästäkatsojan tarinoita -sarja:
Paimentyttö (2013)
Lapsenpiika (2014)
Emännöitsijä (2015)
Ruokarouva (2016)
Ruokarouvan tytär (2017)
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka ja viihde
Kirjailija: Enni Mustonen
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 376
ISBN: 9789511311621

Arvostelut

Lieksa 18.10.2017
4

Ihana jatko-osa Syrjästäkatsojan tarinoille.


ejo 26.08.2017
1

Jälleen huolimattomuutta nimien kanssa Enni Mustosella, kun Iivo muuttuu Iisakiksi pariin kertaan s.63-64. Liikaa aikakauden merkkihenkilöitä on tukittu päähenkilön tuttavapiiriin.