E-kirja
Rauno Vääräniemi

Rutinoff

3.5
Keskiarvo: 3.5 (2 ääntä)
 
 

Rutinoffin kuski on n. 35-vuotias perintörahoja kuluttava autoiluun hurahtanut mies. Autonaan hänellä on maailman paras auto, eli Rutinoff. Kaikki muut autot ovat hänen mielestään korvikeautoja ja haittoja liikenteessä. Rutinoffin kuski ei käy töissä, vaan seuraa autoiluun hurahtaneiden muiden ihmisten elämää ja elää itsekin siinä täysillä. Hänen naapurustonsa peilaa hyvin ihmisten suhtautumista automerkkeihin ja toisiin autoilijoihin. Rutinoffin kuskin elämä alkaa Rutinoff-kirjasta.

Kirja on julkaistu aikoinaan painettuna. Nyt se on herätetty henkiin sähköisessä muodossa. Tässä ensimmäisessä kirjassa syynätään korvikeautoja sillä silmällä, että voisiko niistä olla korviketta Rutinoffille? Naapurustossa asuu monenlaisia autoiluun hurahtaneita ihmisiä. Volvo-mies on kärsijän asemassa, kun taas Toyota- papparainen Oskari Närä paahtaa täysillä paikasta toiseen. Saabisti on hieman yllytyshullu, ja Lada- kuski antaa anteeksi autonsa katon irrottamisen. Jenkkimies taitaa oluen ottamisen ja Honda- Hemmo autonsa tuunaamisen. Kirjasta selviää myös se mikä on todellinen riisipussi.

Ajallisesti Rutinoff-kirjan tekstit ovat jo hieman retroa, mutta autoiluun ja autoihin liittyvät voisivat olla vaikka tätä päivää. Kirja peilaa huumorin keinoin ihmisiä autoilun parissa. Rutinoffin kuskin sivuilta osoitteesta www.rutinoff.net löytyy lisäinformaatiota.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Itsejulkaisut / Kaunokirjallisuus
Kirjailija: Rauno Vääräniemi
Kustantaja: Rauno Vääräniemi
E-kirjan julkaisuvuosi: 2014
Sivumäärä: 194
ISBN: 9789522827418

Arvostelut

mratavaara909 27.08.2017
4

Sopivan letkeää luettavaa .