E-kirja
Liisa Nevalainen

Ruusunpunaiset silmälasit

0
 
 

Kun alkoholisoitunut näyttelijä Jarkko Reima putoaa tv-sarjan harjoitusten jälkee portaissa ja kuolee, tietää se työtä komisario Antti Karpalolle.

”Matti ja Maija” on Mainos-Television sunnuntain sarjanäytelmä. Harjoituksia vedetään televisiotyölle vaikeassa Lallukan juhlasalissa, mutta ilmapiiri tuntuu iloiselta. Pirteää tunnelmaa pitävät yllä päätähdet Minttu ja Matti sekä sivuosaa esittävä sensuelli Irkku. Ohjaaja kutsuu näytelmään vierailijaksi Mintun isoäidin Eeva Rannikon, eläkkeellä olevan näyttelijän. Mintun aviomies Jarkko Reima, taasen on alkoholisoitunut lahjakas näyttelijä, jota Eeva ei ole koskaan hyväksynyt. Reima norkoilee joka aamu harjoituksissa vippaamassa rahaa. – Vai onko hänellä jotain muutakin asiaa?

Yhtenä aamuna, harjoitusten jälkeen, Jarkko Reima kuolee. Tapaus näyttää onnettomuudelta. Mutta se on murha. Niin ainakin realistinen ja tyyni Eeva vakuuttaa komisario Karpalolle ja pyörtyy tämän käsivarsille.

Ruusunpunaiset silmälasit on tunnetun näyttelijän, tv-kirjoittajan ja esikoisestaan Prinsessa Ruususesta tunnustusta saaneen kirjailijan toinen jännitysromaani. Kiihkeäsykkeinen, inhimillinen, lukijansa vastustamattomasti mukaansa tempaava.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Dekkarit, jännitys / Dekkareiden helmiä ja Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus
Kirjailija: Liisa Nevalainen
Kustantaja: CrimeTime
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 195
ISBN: 9789522891266