E-kirja
Leena Mäkijärvi

Saana ja hoitoponi Tucker

3
Keskiarvo: 3 (1 ääni)
 
 

Oletko lukenut Saana-kirjojen ensimmäisen osan? Ensimmäisen osan nimi on Saana ponikurssilla. Saana täyttää siinä kirjassa kymmenen vuotta ja saa perheeltään lahjaksi ponikurssin. Lahjaan liittyy hauska arvoitus, joka Saanan on ratkaistava löytääkseen oikean ponitallin.
Saanan ensimmäinen ponirakkaus on Tucker, valkoinen connemara-poni, jolla on mustanharmaa harja ja häntäjouhet. Saanan ratsastusharrastus alkaa alkeiskurssilla, jonka aikana Saana oppii Tuckerin kanssa käynnin, ravin, laukan, pienten esteiden hyppäämisen ja tärkeitä asioita ponin hoidosta. Tallielämän opettelu on aivan oma asiansa – kaverisuhteisiin liittyy yhtä paljon hyviä ja huonoja asioita kuin kaikkialla, missä ollaan kavereiden kanssa.
Saana osallistuu Hopeatarhan ratsastus-koulun jatkokurssille ja pääsee rakkaan Tucker-ponin ykköshoitajaksi. Ponin hoitaminen ja tallielämä on yhtä autuutta, muutamia vastoinkäymisiä lukuun ottamatta. Edessä on myös jännitystä: ensimmäinen maastoratsastuskilpailu. Kirjan lopussa on tietopaketti talli- ja ratsastussanastosta. Helsingissä asuva opettaja Leena Mäkijärvi on julkaissut aiemmin kirjan Saana ponikurssilla sekä omaa alaansa käsitteleviä kirjoja.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Nuortenkirjat / Kertomakirjallisuus, Lastenkirjat / Sadut ja kertomukset
Kirjailija: Leena Mäkijärvi
Kustantaja: Kirjatalo Leena Mäkijärvi
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 94
ISBN: 9789525499056