E-kirja
Roman Schatz

Saksalainen rakastaja

3
Keskiarvo: 3 (4 ääntä)
 
 

Hormonaalinen maahanmuuttaja Roman Schatz sivaltaa saksalaisuutta, suomalaisuutta ja eurooppalaisuutta pehmeällä, joskin sattuvalla saksalaisvalmisteisella ruoskallaan.

Saksalaiseen rakastajaan valikoituja valtakunnan vävypojan kolumneja on julkaistu Me Naiset-lehdessä ja Iltalehdessä, vaikka niistä puuttuu hyvien tapojen mukainen ilottomuus, voimattomuus ja leipiintyneisyys. Ne eivät vastaa tilaustöiltä odotettavaa neutraalia yhdentekevyyttä, vaan häiritsevät lukijaa temperamenttia tihkuvalla, osin vierasperäisellä huumorilla sekä kansan syvältä olevia rivejä epäilyttävällä älyllisyydellä ja yllätyksellisyydellä.

Tutkimuksen mukaan saksalaiset ovat surkeita rakastajia. Tolkuttoman mutkikkaassa suhteessaan seksuaalisuuteen tämä mamusetä ei tunnustaudu edes täysikasvuiseksi Pavlovin koiraksi, vaan Pavlovin pennuksi, ja haukahtaa häntäänsä heiluttaen:

Miesten geneettiseen perusohjelmointiin kuuluu ankanpoikasten tavoin seurata kaikkea, mikä on pyöreää, lihaisaa ja kahtiajakautunutta.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Novellit ja kolumnit
Kirjailija: Roman Schatz
Kustantaja: Arktinen Banaani
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 204
ISBN: 9789522700100

Arvostelut

marjanyman07628 28.06.2015
4

En ole koskaan pitänyt kirjailijasta persoonana. En tiedä miksi. Mutta nyt pidän. Tämä oli ensimmäinen kirja häneltä jonka luin. Verbaalivirtuoosi. Tappo hyvää huumoria.