E-kirja
Kate Morton

Salaisuuden kantaja

4
Keskiarvo: 4 (7 ääntä)
 
 

Romantiikkaa, historiaa, jännitystä, draamaa – jälleen uusi takuuvarma lukunautinto, lukuromaanien kiistattomalta kuningattarelta!

Helteisenä kesäpäivänä Suffolkissa vuonna 1961 muu perhe nauttii piknikistä puron rannalla, mutta 16-vuotias Laurel pujahtaa lapsuutensa puumajaan. Hän haaveilee pojasta nimeltä Billy, muutosta Lontooseen ja valoisasta tulevaisuudesta.

Mutta ennen idyllisen iltapäivän päättymistä, Laurel joutuu todistamaan järkyttävää rikosta, jonka näkeminen muuttaa kaiken mitä hän on siihen asti tiennyt perheestään. Ja erityisesti rakastavasta äidistään Dorothysta.

Vuonna 2011, viisikymmentä vuotta myöhemmin, Laurel on menestynyt ja rakastettu näyttelijä. Hän suunnittelee huonokuntoisen äitinsä 90-vuotissyntymäpäiviä, mutta löytää itsensä yhä uudestaan miettimästä kesäistä iltapäivää, jonka jälkeen mikään ei enää ollut niin kuin ennen. Laurel ymmärtää, että viimeiset hetket selvittää Dorothyn menneisyyttä alkavat olla käsillä.

Salaisuuden kantaja vie lukijan nykypäivästä 1960-luvulle ja siitä aina vuoteen 1930 asti. Kolmen toisilleen tuntemattoman ihmisen kohtalot kietoutuvat sattumalta yhteen sodan ajan Lontoossa tavalla, jolla on kauaskantoiset seuraukset.

Kate Morton (s. 1976) on palkittu australialaiskirjailija, jonka menestysromaaneja on julkaistu jo 39 maassa.

"Morton sekoittaa saduista ja todellisuudesta cocktailin, jota lukiessa kaikki aistit herkistyvät." - Gloria

"Jälleen kerran kirjan tunnelma imaisi minut jo alkusivuilla mukaansa. --- Morton tarjoilee uskottavaa ja viihdyttävää lukuromaania sellaisella intensiteetillä, että ympäröivä arki unohtuu lukiessa hetkeksi kokonaan." - Järjellä ja tunteella -blogi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Muita Mortonin menestysromaaneja:
Paluu Rivertoniin
Hylätty puutarha
Kaukaiset hetket
Salaisuuden kantaja
Talo järven rannalla
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Kaunokirjallisuus / Romantiikka, viihde, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Kate Morton
Suomentaja: Hilkka Pekkanen
Kustantaja: Bazar
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 448
ISBN: 9789522793638

Arvostelut

Kirjatonttu55 26.10.2017
5

Kuten edellisetkin kirjat, takuuvarmaa lukunautintoa !


Ter Hi 05.07.2017
5

Kate Morton toimii aina, tämä ehkä tuotannon paras!