E-kirja
Luke Harding

Salajuoni – Kuinka Venäjä auttoi Trumpin Valkoiseen taloon

0
 
 

Lue kohuttu Trump-paljastuskirja jo nyt suomeksi - vain e-kirjana!

Salassa valmisteltu paljastuskirja Trumpista ja Venäjästä – suurempi skandaali kuin Watergate

Salajuoni on ensimmäinen tietokirja aikamme järisyttävimmästä poliittisesta vehkeilystä. Toimittaja Luke Hardingin tutkimukset osoittavat Donald Trumpin pitkäaikaiset yhteydet Venäjään. Paljastuu likaista rahaa, kiinteistökauppoja, offshore-pankkeja, hakkerointia, salaisia kokouksia, kuolleita vakoojia.

Raskauttava todistusaineisto näyttää Venäjän puuttumisen koko maailmaa järkyttäneisiin Yhdysvaltoja presidentinvaaleihin. Hardingilla on ollut käytössään ainutlaatuinen pääsy avainlähteisiin ja julkaisemattomaan, räjähdysherkkään aineistoon.

Luke Harding (s. 1968) on The Guardianin kiitelty ja palkittu toimittaja. Into on aiemmin suomentanut häneltä muun muassa kirjat Assange, Snowden ja Vaiennettu, joka kertoo venäläisen agentti Litvinenkon murhasta Lontoossa. Salajuonen suomennos julkaistiin e-kirjana heti ensimmäisten joukossa.

"Salajuonta lukee kuin vakoilujännäriä! ... Kyse ei ole kuitenkaan fiktiosta, vaan moninkertaisiin lähteisiin perustuvasta dokumentista." - Helsingin Sanomat

"Yksinkertaisesti tärkein tänä vuonna julkaistu kirja." - Harry, Goodreads

"Shokeeraava. Jos kirjassa kerrotut asiat ovat totta (eikä syytä epäillä), käsillä on historian suurin poliittinen skandaali." - Benjamin, Goodreads

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Tietokirjat / Yhteiskunta, politiikka
Kirjailija: Luke Harding
Suomentaja: Ulla Lempinen & Tiina Ohinmaa
Kustantaja: Into Kustannus
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 265
ISBN: 9789522649249