E-kirja
Risto Isomäki

Sarasvatin hiekkaa

4.142855
Keskiarvo: 4.1 (7 ääntä)
 
 

Kiitetty ekologinen jännitysromaani, jonka tsunameja koskevat kauhuvisiot ovat osoittautuneet pelottavan tosiksi

Pienistä puroista syntyy suuri virta, ja pian koko ihmiskunnan tulevaisuus on vaakalaudalla. Onko tarpeeksi aikaa pelastautua?

Intialainen meriarkelogi Amrita Desai tutkii Intian länsirannikolla meren pohjalta löytynyttä rauniokaupunkia. Mikä pysäytti elämän kaupungeissa kymmenen tuhatta vuotta sitten? Desai tarvitsee tutkimuksiinsa erikoissukellusveneen, ja työkaveriksi ilmaantuu venäläinen Sergei Savelnikov.

Samaan aikaan Grönlannin mannerjäätiköllä alkaa tapahtua odottamattomia asioita. Suomalainen tutkija Kari Alanen havaitsee tekijän joka yhdistää Cambaynlahden rauniot, Grönlannin mannerjäätiköt ja Bahamasaarten mystiset kivenlohkareet yllättävällä tavalla.

Risto Isomäki (s. 1961) on laaja-alainen ja arvostettu tieteis- ja tietokirjailija. Sarasvatin hiekkaa oli Finlandia-ehdokkaana ja on voittanut Kiitos kirjasta- sekä Tähtivaeltaja-palkinnot.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Muita Isomäen romaaneja:
Herääminen
Sarasvatin hiekkaa
Litium 6
Jumalan pikkusormi
Con rit
Haudattu uhka
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus
Kirjailija: Risto Isomäki
Kustantaja: Tammi
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 277
ISBN: 9789513189549

Arvostelut

merjasiiriainen779 06.01.2017
5

Luin Sarasvatin hiekkaa useampana iltana nukkumaan mennessä tukka pystyssä, sillä paitsi että se maalaa taitavasti kauhukuvia ilmastonmuutoksesta, se on todella jännittävä. Ellette ole lukeneet, niin suosittelen. Kirja ei turhaan ollut Finlandia-ehdokkaana.


Seileena 29.05.2016
5

Kirja tempaisi mukaansa heti alusta asti. Hyvin sekoitettu faktaa ja fiktiota.