E-kirja
Outi Pakkanen

Seuralainen

3.117645
Keskiarvo: 3.1 (34 ääntä)
 
 

Kaipaatko kavaljeeria sukukokoukseen? Tahtoisitko tunnelmaseuraa kynttiläillallisille? Daylight tarjoaa - ja paljon muuta...

It-firmasta saneerattu Ritva Koivisto kääntää potkut voitokseen, muuttaa nimensä Rebeccaksi ja perustaa seuralaispalvelu Daylightin aikuisille naisille.

Kuntosaliltaan hän poimii miesgalleriaansa raamikkaan personal trainer Sampo Nygrenin. Samposta tulee Sebastian, ja jo ensimmäisellä seuralaiskeikallaan hän oivaltaa, että toimenkuvaa laajentamalla voisi lyödä kunnolla rahoiksi ja päästä peliveloista. Nuori mies on innoissaan, mutta mitä uudesta työstä ajattelee esimerkiksi mustasukkainen ex-tyttöystävä Peppi tai uskollinen aisapari ja paras kaveri Henri?

Ennen pitkää poliisi saa selvitettäväkseen kuolemantapauksen, jonka syyt saattavat olla paljon syvemmällä kuin miltä ensisilmäyksellä näyttää. Lokakuinen Helsinki elää ja hengittää tarinassa vuoroin ruskaisen aurinkoisena, vuoroin vuosikymmenen rankkasateen piiskaamana - ja Anna Laine mäyräkoirineen vilahtelee jossain liepeillä...

Outi Pakkanen (s. 1946) tunnetaan etenkin Helsinkiin sijoittuvista jännitysromaaneistaan, joissa graafikko Anna Laine selvittää rikoksia. Jännitysromaaneiden lisäksi hän on julkaissut elämäkerrat Emmi Jurkasta ja Aino Acktésta.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot kirjan lataamisen yhteydessä.

Anna Laine -dekkareita:
Tarjoilija pyyhkikää taulu
Korttelin kuningatar
Kuolema käy jatkoilla
Macbeth on kuollut
Pelistä pois
Yön yli
Hinnalla millä hyvänsä
Talvimies
Muistivirhe
Seuralainen
Toinen kerros
Rakastaja
Helle
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Alle 5€ / Dekkarit, Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Outi Pakkanen
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2010
Sivumäärä: 336
ISBN: 9789511250364

Arvostelut

tatehe 12.04.2015
4

Taattua Pakkasta! Nää vain on niin hyviä... tykkään!


mukavamies 30.07.2013
2

Kirja on alusta melkein loppuun asti turhanpäiväistä, jonnin joutavaa tarinointia. Vain viimeisillä sivuilla päästään kunnolla asiaan :(


iltala 21.01.2013
0

Kun aloitin lukea, niin tuntui kolkolta ja mieleen tuli lopettaa lukeminen. Sitten tapahtumien kulku alkoi kiinnostaa. Lopuksi kirja tuntui jopa hyvältä. Järkyttäviä ihmiskohtaloita. Oli mukavaa, kun kirjan tapahtumapaikkoina on todelliset seudut ja tutut kadut.