E-kirja
Robert Wilson

Sevillan sokea mies

3.4
Keskiarvo: 3.4 (10 ääntä)
 
 

Täydellinen paketti jännityksen ystäville!

Santa semana, hiljainen viikko, saa Sevillassa traagisen käänteen. Tunnettu ravintoloitsija löydetään kotoaan kuolleena, tuoliin sidottuna television edestä. Itseaiheutetut, kuolemaan johtaneet vammat kertovat epätoivoisesta taistelusta siteistä irti pääsemiseksi.

Yleensä rauhallinen ja analyyttinen murharyhmän ylikomisario Javier Falcón on järkyttynyt näkemästään. Mitä niin kauheaa uhri on pakotettu katsomaan, että kuolemakin on ollut lopulta helpompi tie?

Tutkiessaan ravintoloitsijan vaiherikasta elämää Falcón törmää toistuvasti yhdistäviin tekijöihin oman menneisyytensä kanssa. Hän saa käsiinsä edesmenneen isänsä, maailmankuulun taidemaalarin päiväkirjat. Liittyykö hänen isänsä jollain tavoin tähän karmeaan tapaukseen?

Robert Wilsonin (s. 1957) Sevillan sokea mies on mestarillinen teos, joka avaa uuden jännityssarjan. Wilsonin luomat vahvat henkilöhahmot, autenttiset miljöökuvaukset ja koko ajan läsnä oleva jännitys tekevät kirjan lukemisesta suuren nautinnon.

"Wilson vei sydämeni, tämä oli elämys. Sevillan sokea mies on paras pitkään aikaan lukemani romaani." - Kirja vieköön -blogi

"Sevillan sokea mies on mainio kirjavalinta vangitsevaa, tiheätunnelmaista jännitystä etsiville "tiiliskiviromaanien" ystäville. " - Kirjat kertovat -blogi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Robert Wilson
Kustantaja: Bazar
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 477
ISBN: 9789522792723

Arvostelut

Miljoona79 25.09.2017
1

Ei voinut lukea, ku alkoi häiritsemään niin paljon tyyli jättää lauseet, tittelit yms. suomentamatta.
Tarina itsessään vaikutti hyvältä, mutta suomennos oli ala-arvoisen huono.