E-kirja
Marjo Uusikylä

Slow Food – Hyvää, puhdasta ja reilua ruokaa

0
 
 

Slow Food -liikkeen värikäs tarina alkoi neljännesvuosisata sitten Italian kuulussa ruoka- ja viinimaakunnassa, Piemontessa. Liike perustettiin vastapainoksi vauhdikkaalle elämänmenolle, joka houkuttelee meitä turvautumaan epäterveelliseen pikaruokaan. Tänään Slow Food on kansainvälinen yhdistys ja kansalaisliike, joka toimii jo noin 170 maassa. Meillä Suomessa on 13 paikallisyhdistystä.

Slow Food -filosofia tukee osaltaan yhä voimistuvaa lähi- ja kausiruokatrendiä. Kirjassa kerrotaan Slow Foodin toiminnasta, yhteiskunnallisista vaikutuksista sekä Slow Food -filosofian omaksuneista ihmisistä ja yrityksistä meillä ja maailmalla.

Ruokaohjeita et kirjasta löydä. Sen sijaan kirja kertoo, kuinka makumaailmamme rikkauksia suojelemalla ja omalla lähiseudullamme luontoa kunnioittaen kasvatettua ruokaa suosimalla, voimme samalla auttaa planeettaamme säilymään elinkelpoisena myös tuleville sukupolville.

Kirjan kirjoittaja Marjo Uusikylä on vapaana toimittajana työskentelevä biologi. Hänen kirjoituksiaan terveellisestä ravinnosta, elintarviketutkimuksesta sekä luomu- ja lähiruoasta on julkaistu kansallisten elintarvikeohjelmien julkaisuissa ja ruokalehdissä

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Keittokirjat, ruokakulttuuri, Tietokirjat / Terveys ja hyvinvointi
Kirjailija: Marjo Uusikylä
Kustantaja: Info Plus
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
Sivumäärä: 168
ISBN: 9789529352715