E-kirja
Ulla-Maija Paavilainen

Sokerisiskot

3.5
Keskiarvo: 3.5 (2 ääntä)
 
 

Romaani kolmesta sisaresta – naisen elämää tässä ja nyt.

Sirkun, Pulmun ja Mariannen yhteisestä lapsuudesta on vierähtänyt aikaa, ja sisaret ovat ajautuneet kovin etäälle toisistaan. Vanhin heistä, Sirkku, on kampaamonomistaja, jolle omakotitalon pihan kukkaistutukset ovat henkilökohtaisen näytön paikka. Pulmu on perustanut Powerwoman Institutin, hän vetää kalliita sparrauskursseja yrityksille ja piilottaa oman nyrjähtäneen elämäntilanteensa timantinkovan liituraitakuorensa alle.

Sisariaan nuorempi Marianne on menestyvä valokuvaaja, jolla on häikäisevä ura, asuntoja ympäri Eurooppaa ja intohimoinen rakkaussuhde mallityttö Chiaraan. Kun sairaalasta varhain aamulla soitetaan Sirkulle ja ilmoitetaan äidin kuolemasta, sisaret joutuvat pitkästä aikaa kohtaamaan menneisyytensä ja toisensa. Kuolema tuo heidät yhteen, saa arvioimaan mennyttä ja tulevaa uudelleen. Ketä äiti rakastikaan eniten?

“Eikä kukaan tule antamaan heille lämpimiä puhtaita kuivia sukkia koskaan, kukaan ei tule sanomaan, voi kun et nyt vilustuisi, kuivia sukkia, hyvää koulupäivää, sitä miestä älä ota; kukaan ei tule.“

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Kaunokirjallisuus / Kotimainen kaunokirjallisuus
Kirjailija: Ulla-Maija Paavilainen
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 287
ISBN: 9789511259596