E-kirja
Walter Isaacson

Steve Jobs

4.22059
Keskiarvo: 4.2 (68 ääntä)
 
 

Steve Jobs oli digiajan ikoni, aikamme vallankumouksellisin yritysjohtaja.

Steve Jobs perusti yrityksen, jossa luovan mielikuvituksen ja insinööritaitojen ennakkoluuloton yhdistelmä synnytti ennennäkemättömän menestystarinan.
Huimat ideat muuntuivat tuotteiksi, jotka mullistivat useita teollisuudenaloja tietokone- ja musiikkiteollisuudesta matkapuhelimiin ja digitaaliseen kustantamiseen. Jobsin innovaatiot vaikuttavat ihmisten elämään kaikkialla maailmassa.

Elämäkerta perustuu kahden vuoden aikana tehtyihin kymmeniin Jobsin itsensä sekä perheenjäsenten, ystävien, vihamiesten, kilpailijoiden ja kollegoiden haastatteluihin.

Jobs ei asettanut minkäänlaisia vaatimuksia kirjan sisällön suhteen, päinvastoin, hän rohkaisi tuntemiaan ihmisiä puhumaan avoimesti ja rehellisesti. Myös Steve Jobs puhui suoraan henkilöistä, joiden kanssa hän on työskennellyt ja kilpaillut.

Haastateltujen kertomasta välittyy kaunistelematon kuva Jobsin poikkeuksellisesta persoonasta. Särmikäs Jobs saattoi ajaa ihmiset ympärillään raivoon ja epätoivoon, mutta myös huippusuorituksiin. Hänen pakkomielteensä, taiteellisuutensa, intohimonsa ja kunnianhimonsa näkyivät niin hänen johtamistyylissään kuin yksityiselämässään.
Steve Jobs kuoli 5.10.2011.

"Steve Jobs oli suurin keksijä sitten Thomas Edisonin. Hän toi maailman sormenpäihimme." - Steven Spielberg

"Steven intohimo yksinkertaisuuteen ja eleganssiin jättää meille perinnön, joka säilyy sukupolvien ajan." - Stephen Elop

Lue kirjan arvostelu Mesta.netistä.
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Tietokirjat / Elämäkerrat, muistelmat
Kirjailija: Walter Isaacson
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 622
ISBN: 9789511262640

Arvostelut

Npa 20.02.2015
5

Huikea tarina miehestä, joka muutti maailman! Alun muutamankymmenen sivun jälkeen kirja tempaisi mukaansa niin, että se tuli luettua parissa päivässä.


iPadisti 18.10.2013
4

Kiinnostava kirja erikoisesta ihmisestä.


antmar 05.07.2012
5

Kun yrityksen perustaja ja johtaja hyväksyy vain täydellisen suorituksen ja tuotteet on tulos loistelias. Kirjan aihe kiinnostava ja suosittelen muillekin kuin tekniikan ihmisille.


JuhaniA 19.03.2012
5

Ajatuksia herättävän kirja, jonka tulisi sisältyä jokaisen ICT-alalla työskentelevän perusoppimäärään, sillä se antaa nopean läpikävelyn alan kehitykseen kolmelta vuosikymmeneltä. Hyvin koottu ja kirjoitettu faktoihin perustuen.