E-kirja
Håkan Nesser

Sukujuhlat

2.933335
Keskiarvo: 2.9 (15 ääntä)
 
 

Suositun Barbarotti-sarjan avaus esittelee sympaattisen rikoskonstaapeli Barbarottin

On joulukuu Kymlingen pikkukaupungissa. Hermanssonin perhe kokoontuu viettämään 105-vuotisjuhlia – isä Karl-Erik täyttää 65 ja vanhin tytär Ebba 40.

Mutta mikään ei suju niin kuin on ajateltu. Perheen poika Robert, tosi-tv-sarjassa itsensä munannut julkkis, katoaa iltakävelyllään. Ja seuraavana yönä katoaa Ebban poika Henrik, samalla lailla jälkiä jättämättä.

Gunnar Barbarotti saa katoamistapaukset tutkittavakseen. Voiko olla pelkkää sattumaa, että saman perheen kaksi jäsentä katoaa peräkkäisinä iltoina? Barbarottin on päästävä käsiksi ongelmaisen perheen synkimpiin salaisuuksiin.

Håkan Nesser (s. 1950) on yksi pohjoismaisen rikoskirjallisuuden merkittävimpiä nimiä. Nesserin uusi dekkarihahmo Barbarotti on raikas tuttavuus: kerrankin kunnollinen poliisi, jolla ei ole alkoholiongelmaa eikä taipumusta väkivaltaisuuteen.

"Nesser osaa kutkutella lukijan makunystyröitä." - Erkki Kanerva, Turun Sanomat

"Nesserin ihmiskuvaus on herkkävaistoisen havainnoitsijan ja ihmistuntijan suvereenia työtä. --- Sukujuhlat on juonikas ja älykäs teos, Nesseriä parhaimmillaan." - Tapio Nevala, Lapin Kansa

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot kirjan lataamisen yhteydessä.

Barbarotti-sarja:
Sukujuhlat
Kokonaan toinen juttu
Herra Roosin tarina
Yksinäiset
Pikku-Burman teurastajatar
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Dekkarit, jännitys
Kirjailija: Håkan Nesser
Suomentaja: Saara Villa
Kustantaja: Tammi
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 510
ISBN: 9789513162504

Arvostelut

Kirjatonttu55 04.03.2017
1

Jostain syystä en oikein syty näille Nesserin kirjoille...


Veli-Matteus 11.03.2015
0

Tykkään näistä Barbarotti kirjoista, päähenkilö on mielenkiintoinen ja hänen pohdintojaan on hauska lukea. Tämä Sukujuhlat tarina on yllättävän mielenkiintoinen, myös henkilökuvaus on erittäin onnistunutta. Kaikenkaikkiaan erittäin hyvä rikosromaani!