E-kirja
Håkan Nesser

Sukujuhlat

3
Keskiarvo: 3 (8 ääntä)
 
 

On joulukuu Kymlingen pikkukaupungissa. Hermanssonin perhe kokoontuu viettämään 105-vuotisjuhlia – isä Karl-Erik täyttää 65 ja vanhin tytär Ebba 40. Mutta mikään ei suju niin kuin on ajateltu. Perheen poika Robert, tosi-tv-sarjassa itsensä munannut julkkis, katoaa iltakävelyllään. Ja seuraavana yönä katoaa Ebban poika Henrik, samalla lailla jälkiä jättämättä.

Gunnar Barbarotti saa katoamistapaukset tutkittavakseen. Voiko olla pelkkää sattumaa, että saman perheen kaksi jäsentä katoaa peräkkäisinä iltoina? Barbarottin on päästävä käsiksi ongelmaisen perheen synkimpiin salaisuuksiin.

Barbarotti on raikas tuttavuus: kerrankin kunnollinen poliisi, jolla ei ole alkoholiongelmaa eikä taipumusta väkivaltaisuuteen. Vaan on hänelläkin omat kipupisteensä, epäileväinen luonteenlaatu, italialainen isä joka on teillä tietymättömillä ja huolia aiheuttava teinitytär.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoria: Dekkarit, jännitys
Kirjailija: Håkan Nesser
Kustantaja: Tammi
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 510
ISBN: 9789513162504

Arvostelut

Veli-Matteus 11.03.2015
0

Tykkään näistä Barbarotti kirjoista, päähenkilö on mielenkiintoinen ja hänen pohdintojaan on hauska lukea. Tämä Sukujuhlat tarina on yllättävän mielenkiintoinen, myös henkilökuvaus on erittäin onnistunutta. Kaikenkaikkiaan erittäin hyvä rikosromaani!