Sophie Hannah - Suljettu arkku, e-kirja
 
 
Etu voimassa 17.12. asti
4,90€
16,90€
E-kirja
Sophie Hannah

Suljettu arkku

1.75
Keskiarvo: 1.8 (4 ääntä)
 
 

Murhaavan jännittävä kartanoviikonloppu Agatha Christien tapaan

Maaseudun rauhassa tehdään karmea rikos, mutta onneksi paikalla on myös mestarisalapoliisi Hercule Poirot, jonka pienet harmaat aivosolut paljastavat mysteerin.

Kesään 1929 sijoittuvassa tarinassa Lady Athie Playfordilla on mielessään yllätys, kun hän kutsuu taloonsa muiden vieraiden lisäksi myös mestarisalapoliisi Hercule Poirotin ja Scotland Yardin etsivän Edward Catchpoolin. Ihan sellaista yllätystä kuin mitä sitten tapahtuu, ei emäntä kuitenkaan ollut tarkoittanut.

Rakkaus, viha ja ahneus ovat ainekset klassiseen salapoliisiromaaniin, jossa murhaaja löytyy suljetun piirin sisäpuolelta. Ihmismielen kummallisuudet saavat selityksen joka on, eh bien, lopultakin yksinkertainen, kun sankarimme Hercule Poirot sen meille paljastaa.

Sophie Hannah (s. 1971) on niittänyt kansainvälistä mainetta psykologisilla jännäreillä, joita on käännetty yli 30 kielelle, televisioitu ja palkittu. Agatha Christien vannoutuneena ihailijana Hannah oli luonnollinen valinta kirjoittajaksi, kun Christien perikunta päätti fanien toiveesta julkaista upouusia Poirot-mysteerejä.

"Sophie Hannahin idea tarinan juoneksi oli niin mukaansatempaava ja hänen intohimonsa isoäitini työtä kohtaan niin voimakas, että tunsimme että oli aika uudelle Christie romaanille." - Matthew Prichard, Agatha Christien lapsenlapsi

"Koukuttava, kiehtovan nerokas ja täynnä vihjeitä, nokkeluutta ja murhia. Suljettu arkku on kirjallinen riemuvoitto." - Alexander McCall Smith, The New York Times

"Kaiken kaikkiaan Suljettu arkku on viihdyttävä lukupaketti. Hurjan jännittävä se ei ole, vaan nautinto tulee kieron juonittelun seuraamisesta. Mukana on myös runsaasti huumoria, tunnustan nauraneeni ääneen pari kertaa, kenenkäs muun kuin Poirot'n repliikeille." - Hemulin kirjahylly

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Muista myös aiempi Poirot-uutuus:
Nimikirjainmurhat
Suljettu arkku
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Etuja / Dekkarit & jännitys, Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Sophie Hannah
Suomentaja: Terhi Vartia
Kustantaja: WSOY
E-kirjan julkaisuvuosi: 2016
Sivumäärä: 277
ISBN: 9789510419861

Arvostelut

minnasir586 09.08.2017
1

Arvostelujen perusteella odotin viihdyttävää dekkaria. Sitä tämä kirja ei kuitenkaan ollut.


maikkiketola768 10.12.2016
2

En innostanut. Aivan turha mainostaa Agathalla. Ei kirjoittanut näin tylsiä kirjoja.


Juulia55 09.12.2016
0

Olipas huono ja pitkäveteinen kirja. Ei yhtään Agatha Christien veroinen.