E-kirja
Mikael Bergstrand

Sumua Darjeelingissa - ja teetä

3.92
Keskiarvo: 3.9 (25 ääntä)
 
 

Riemastuttava Intia-trilogia jatkuu!

Göran Borg on palannut Ruotsiin huikean Intian-matkan jälkeen ja potee nyt sydänsuruja. Hän on taas lähtökuopissa, keski-ikäinen, eronnut ja hieman masentunut ruotsalaismies. Göranin terapeutti väittää, ettei mies ole henkisesti läsnä mindfulness-istunnoissa. Miten hän voisikaan olla, kun ajatukset ovat Intiassa?

Göranin paras ystävä, ikuisen optimistinen intialainen Yogi on nimittäin menossa naimisiin, ja Göran matkustaa paikan päälle auttamaan häävalmisteluissa. Pian asiat menevät pieleen, ensin vähän, sitten vähän enemmän. Göran ja Yogi päätyvät sumuiselle Darjeelingin teeseudulle uskomattomaan seikkailuun, jossa punnitaan myös todellinen ystävyys.

Mikael Bergstrandin (s. 1960) riemastuttava ja lämminhenkinen Sumua Darjeelingissa – ja teetä vie lukijan elämää kuhisevaan Intiaan, rallikuskiautoilijoiden, tuoksuvan naanleivän ja tiikerinkarjahdusten maahan.

"Tarina on hieno ja humoristinen. " - Kultturiblogi Kirjanvuoksi

"Pidin kirjasta, siinä on jotenkin jännällä tavalla yhdistetty pohjoismaisen ihmisen ihmettelyä intialaisessa maisemassa." - Mari A:n kirjablogi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Intia-trilogia:
Delhin kauneimmat kädet
Sumua Darjeelingissa – ja teetä
Omenalaakson guru
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus ja Kaunokirjallisuus / Huumori
Kirjailija: Mikael Bergstrand
Suomentaja: Sanna Manninen
Kustantaja: Bazar
E-kirjan julkaisuvuosi: 2015
Sivumäärä: 347
ISBN: 9789522792532

Arvostelut

AIA 26.09.2017
4

Todella hauska, tyrskähtelin itsekseni moneen otteeseen. Lämminhenkinen.


Paivialho677 21.06.2017
4

Mukavaa luettavaa


mstrang990 01.04.2017
4

Hauska


RiikkaN 25.10.2015
5

Tämä oli aivan super hauska kirja! Kuten edellinenkin osa, tämäkin tarjoilee hauskoja päähenkilöitä, Intialaista viisautta ja huumoria. Intian voi todellakin aistia kirjan sivuilta. Kannattaa lukea!


marjanyman07628 05.08.2015
5

Loistava jatko kirjalle "Delhin kauneimmat kädet". Ihania henkilöitä, hersyvää huumoria, vinkeää viisautta, lumoavaa logiikkaa... Suosittelen lämpimästi.


raijalaube734 27.07.2015
4

Piti lukea heti perään tämä toinen osa Mikael Bergstrandin Intian seikkailuista ja tämäkin meni melkein yhdellä istumalla. Oikein hauska ja nautittava kirja. On mukava seurata pohjoismaalaisen ja intialaisen kulttuurieroja ja toivon mukaan mahdollisimman monella on mahdollisuus nauttia tälläisten erojen tuomasta rikkaudesta elämään. Tästäkin kirjasta jää hyvä mieli ja vaikka Bergstrand ei varmasti ole vaarassa Nobelin palkinnon saajaksi, on hän virkistävää luettavaa silloin, kun ei kaipaa mitään tukevampaa luettavaa. Voin lämpimästi suositella.