E-kirja
Laura Ertimo

SUOMEN 100 Lähiruokakohteet

0
 
 

Kirja esittelee sata lähiruokakohdetta ympäri Suomea Itämeren kalavesien ääreltä aina Lapin poromaille. Oppaan avulla löytyy mielenkiintoisia kohteita niin kaupunkien vilkkaista keskustoista kuin maaseudun idyllisestä rauhasta. Kohteet on ryhmitelty maakunnittain, jolloin niistä on helppo valita parhaat paikat kotiseudulta tai lomamatkan varrelta. Maakunta- ja kohdekartat sekä osoitetiedot auttavat kohteen paikallistamisessa.

Kirjassa on monipuolinen valikoima erilaisia pientuottajia, paikallisten tuotteiden suoramyymälöitä ja lähellä tuotettuihin raaka-aineisiin intohimoisesti suhtautuvia ravintoloita. Osa kohteista on avoinna vain sesonkiaikoina, mutta useimmat tarjoavat palvelujaan lähiruoan ystäville ympäri vuoden.

Kirjan tekijä, Laura Ertimo, on valinnut oppaaseen yhteistyössä Aitoja makuja -verkoston kanssa sata kohdetta, jotka esittelevät kattavasti suomalaista lähiruokaa. Mukana on erityyppisiä kohteita karjatiloista myllyihin, leipomoista ravintoloihin ja kauppahalleista toreihin.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, Adobe DRM suojattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Keittokirjat, ruokakulttuuri ja Tietokirjat / Matkailu
Kirjailija: Laura Ertimo
Kustantaja: Karttakeskus
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 227
ISBN: 9789522660602