E-kirja
Juha Laaksonen ja Riku Lumiaro

SUOMEN 100 Lintukohteet

3
Keskiarvo: 3 (1 ääni)
 
 

Kirja opastaa sataan lintukohteeseen ympäri Suomea Saaristomereltä aina Tunturi-Lappiin. Oppaan avulla löytyy mielenkiintoisia kohteita niin keskeltä asutusta kuin liki koskemattomasta luonnosta. Kohteet on ryhmitelty maakunnittain, jolloin niistä on helppo valita parhaat paikat kotiseudulta tai lomamatkan varrelta. Maakunta- ja kohdekartat, koordinaatit ja ajo-ohjeet auttavat kohteen paikallis-tamisessa.

Samassa lintukohteessa voi tutustua eri vuoden- ja vuorokauden-aikoina hyvin erilaiseen linnustoon. Keväisin ja syksyisin on liikkeel-lä muuttolintuja, kesämmällä pesiviä pareja ja talvella Suomen anka-raan talveen sopeutuneita siivekkäitä. Monet kohteet paljastavat erityispiirteensä kevään ja kesän valoisina öinä.

Kirjan tekijät, Juha Laaksonen ja Riku Lumiaro, ovat kokeneita lintu- ja luontoharrastajia. He ovat valinneet oppaaseen sata lintukohdetta, joissa voi tutustua kattavasti Suomen lintulajistoon. Mukana on erityyppisiä kohteita järvistä, luodoista ja saarista peltoihin, vanhoihin metsiin ja aavoihin soihin.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, Adobe DRM suojattu)
Kategoriat: Tietokirjat / Harrastukset, kulttuuri ja taide, Tietokirjat / Luonto, puutarha ja eläimet
Kirjailijat: Juha Laaksonen ja Riku Lumiaro
Kustantaja: Karttakeskus
E-kirjan julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 221
ISBN: 9789522660596