E-kirja
Soile Varis

Suomen historian käännekohtia

1
Keskiarvo: 1 (1 ääni)
 
 

Ruotsin vallan ajasta nykyaikaan. Suositun Suomen historian uusi, vuoteen 2017 asti päivitetty versio.

Suomen historian käännekohtia kertoo kaikki olennaiset vaiheet Suomen kehityksestä aina satavuotisen valtion itsenäisyyden julhavuoteen asti. Kirjassa käsitelty historiallinen ajanjakso koostuu Ruotsin vallan ajasta, Venäjän vallan aikakaudesta ja itsenäisen kansakunnan historiasta.

Runsaasti kuvitettu kirja kertoo tiiviissä tietopaketissa Suomen valtiollisen ja kansainvälisen aseman muutoksen. Mukana ovat keskeiset maata kohdanneet kriisit sekä yhteiskunnalliset, taloudelliset ja kulttuuriset murrokset.

Suomen historiaan on vaikuttanut moni hallitsija Kustaa Vaasasta, Napoleonista, Aleksanteri II:sta ja Hitleristä lähtien aina maamme Euroopan Unioniin liittäneisiin päättäjiin asti. Kaikilla heillä on oman aikansa ja paikkansa tässä kronologisesti etenevässä kirjassa.

Jokainen Suomen historiasta kiinnostunut voi kirjan lukemalla nopeasti palauttaa mieleensä kansakunnan keskeiset vaiheet. Kirja on tiivis tietopaketti, vaikka se kattaa koko lukion Suomen historian kurssin keskeisen tietoaineksen.

Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Oppikirjat / Lukio ja Tietokirjat / Historia ja elämäkerrat
Kirjailija: Soile Varis
Kustantaja: Klaava Media
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 72
ISBN: 978-952-7074-76-3