Ruth Ware - Synkän metsän siimeksessä, e-kirja
 
 
Etu voimassa 16.12. asti
4,90€
14,90€
E-kirja
Ruth Ware

Synkän metsän siimeksessä

3.333335
Keskiarvo: 3.3 (3 ääntä)
 
 

Polttarit metsän keskellä, haulikko jonka ei pitänyt olla ladattu. Salaisuuksilla on tapana paljastua.

"Aivot eivät aina muista kaikkea oikein. Ne sepittävät tarinoita. Ne paikkaavat aukot ja naamioivat tarinat muistoiksi."

Nora herää sairaalasta vahingoittuneena ja muistinsa menettäneenä. Hän muistaa osallistuneensa polttareihin mökissä keskellä synkkää, lumista metsää. Hän muistaa kireän tunnelman ja kaason pakkomielteen järjestää morsiamelle täydelliset juhlat. Hän muistaa katuneensa, että ylipäätään osallistui juhliin. Eihän hän ole ollut morsiamen kanssa vuosiin missään tekemisissä!

Mutta nyt joku on murhattu. Mitä mökillä on oikein tapahtunut? Voiko Nora itse olla murhaaja?

Ruth Ware (s. 1977) on lontoolainen kirjailija, jonka esikoisteos Synkän metsän siimeksessä loikkasi Briteissä Sunday Timesin ja Yhdysvalloissa New York Timesin Top 10 -listalle ja se on käännetty yli 40 kielelle. Romaanin pohjalta on suunnitteilla myös elokuva, jonka tuotantotiimiin lukeutuu mm. Reese Witherspoon.

"Vuoden kuumin rikosromaani." – Independent

"Nopealukuisen jännärin lukee helposti päivässä tai parissa, minkä vuoksi se on kelpo valinta vaikkapa kesäiselle viikonloppumatkalle." – Lumiomena

"Tunnelma on ehdottomasti romaanin vahvimpia puolia. Ja imu, jota on mahdotonta vastustaa." – Rakkaudesta kirjoihin -blogi

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Etuja, Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Ruth Ware
Suomentaja: Oona Nyström
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 287
ISBN: 9789511317302

Arvostelut

kativaltanen149 05.09.2017
3

Mielestäni ennemmin teinijännitystä kuin dekkari aikuiseen makuun... Alku oli mitäänsanomaton, keskikohdassa kirja alkoi tuntua mielenkiintoiselta, mutta aika pian loppu oli etukäteen arvattavissa, joten aika pliisuksi jäi kokonaiskuva.


Lukijatar63 06.07.2017
5

Tykkäsin, tykkäsin, tykkäsin! Maltoin tuskin laskea kirjaa käsistäni. Suosittelen.