E-kirja
Kristina Ohlsson

Syntitaakka

2
Keskiarvo: 2 (4 ääntä)
 
 

Odotettu Fredrika Bergman -uutuus Ruotsin dekkarikuningattarelta!

Miestä on ammuttu rintaan. Hän lojuu nojatuolissa takkatulen loimeessa. Kuolleena. Mutta miksi ihmeessä hänellä on pikkusormessaan tyttärensä vihkisormus?

Toisella puolen kaupunkia hautausurakoitsija etsii veljeään. Veljeä, jota kukaan muu ei tunnu kaipaavaan ja joka pahimmassa tapauksessa on lopullisesti menetetty.

Samaan aikaan perheenäiti yrittää pitää tilannetta jotenkin hallinnassa miehensä muuttuessa päivä päivältä vaarallisemmaksi. Aika käy vähiin ja naisen on yhä vaikeampaa suojella itseään ja lapsiaan.

Siviilitutkija Fredrika Bergman ja rikospoliisi Alex Recht oivaltavat tapausten yhteydet ja heidät vedetään mukaan tapahtumien pyöritykseen, jossa vanhat synnit palaavat muistuttamaan itsestään. Joku tahtoo oikaista vääryyksiä ja jättää Alexille nimettömiä viestejä. Mutta kuka? Rikoksentekijä näyttää aina olevan askelen edellä.

Syntitaakka on intensiivinen ja jännittävä rikosromaani, jossa kaikki mikä kerran kätketään, palaa vielä päivänvaloon.

Kristina Ohlsson (s. 1979) on Lähi-itään ja EU:n ulkopolitiikkaan erikoistunut politiikan tutkija, joka on työskennellyt mm. Ruotsin turvallisuuspoliisissa. Ohlsson aloitti esikoisromaaninsa Nukketalon kirjoittamisen ollessaan työkomennuksella Bagdadissa.

"Upea päätös sarjalle. Tulen kaipaamaan Fredrika Bergmania ja Alex Rechtiä." - Maria Helena, Goodreads

"Kristina Ohlsson on yksinkertaisesti yksi parhaista dekkaristeista. Luen kaikki hänen kirjansa, en halua missata yhtäkään." - Eva Annika Bergengren

Fredrika Bergman -sarjan osat:
1. Nukketalo, 2. Tuhatkaunot, 3. Varjelijat, 4. Paratiisiuhrit, 5. Daavidintähdet, 6. Syntitaakka

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Fredrika Bergman -sarja:
Nukketalo
Tuhatkaunot
Varjelijat
Paratiisiuhrit
Daavidintähdet
Syntitaakka

Muista myös Martin Benner -sarja:
Lotus blues
Mion blues
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Kristina Ohlsson
Suomentaja: Laura Beck
Kustantaja: WSOY
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 384
ISBN: 9789510425107

Arvostelut

finjarmo 10.11.2017
1

Ohlssonin teokset blues-kirjoihin asti olivat kelpo dekkareita. Blueseista alkoi alamäki, jota "Syntitaakka" syventää. En pidä "jännäreistä", joissa on pelkkiä yksityiskohtia ja yleensä ruumiisiin johtavia tapahtumia, jotka sitten tulevat kootuiksi - syitä myöten - lopussa. Vahinko, että kirjoittaja on valinnut tämän tavan. Kiitos kuitenkin suomentajalle tunnollisesta työstä.


Lukijatar63 21.09.2017
3

Ei kirjailijan paras teos, mutta hyvä ja luettava tämäkin. Tulen kaipaamaan Fredrikaa ja Alexia.


Luri57 15.09.2017
3

Fredrika Bergman -sarja oli kerrassaan mainio. Martin Brenner ei noussut minun rankingissani läheskään samalle tasolle.

Tämä Syntitaakka oli hyvä kirja, vaikka saikin vain kolme tähteä, neljäs oli aivan siinä ja siinä. Tarina ei kuitenkaan sarjan muihin verrattuna ollut niin koukuttava.

Ohlsson sai jännityksen tiivistymään aivan viimeisille sivuille. Harmi, että sarja loppuu tähän. Onneksi pohjoismainen dekkarigenre on vahva...