E-kirja
Kristina Ohlsson

Syntitaakka

0
 
 

Liity nyt Elisa Kirjan maksuttomaan dekkaripiiriin ja saat etukoodin, jolla nappaat Kristina Ohlssonin Syntitaakka e-kirjan hintaan 9,90 €. Liittyminen on maksutonta, eikä sido ostamaan.

Dekkaripiirin jäsenenä saat joka kuukausi sähköpostiisi etukoodin, jolla voit lunastaa kuukauden kuumimman uutuusdekkarin huippuhintaan 9,90€ sekä muita dekkarietuja.

Tutustu Elisa Kirjan dekkaripiiriin »

Odotettu Fredrika Bergman -uutuus Ruotsin dekkarikuningattarelta!

Miestä on ammuttu rintaan. Hän lojuu nojatuolissa takkatulen loimeessa. Kuolleena. Mutta miksi ihmeessä hänellä on pikkusormessaan tyttärensä vihkisormus?

Toisella puolen kaupunkia hautausurakoitsija etsii veljeään. Veljeä, jota kukaan muu ei tunnu kaipaavaan ja joka pahimmassa tapauksessa on lopullisesti menetetty.

Samaan aikaan perheenäiti yrittää pitää tilannetta jotenkin hallinnassa miehensä muuttuessa päivä päivältä vaarallisemmaksi. Aika käy vähiin ja naisen on yhä vaikeampaa suojella itseään ja lapsiaan.

Siviilitutkija Fredrika Bergman ja rikospoliisi Alex Recht oivaltavat tapausten yhteydet ja heidät vedetään mukaan tapahtumien pyöritykseen, jossa vanhat synnit palaavat muistuttamaan itsestään. Joku tahtoo oikaista vääryyksiä ja jättää Alexille nimettömiä viestejä. Mutta kuka? Rikoksentekijä näyttää aina olevan askelen edellä.

Syntitaakka on intensiivinen ja jännittävä rikosromaani, jossa kaikki mikä kerran kätketään, palaa vielä päivänvaloon.

Kristina Ohlsson (s. 1979) on Lähi-itään ja EU:n ulkopolitiikkaan erikoistunut politiikan tutkija, joka on työskennellyt mm. Ruotsin turvallisuuspoliisissa. Ohlsson aloitti esikoisromaaninsa Nukketalon kirjoittamisen ollessaan työkomennuksella Bagdadissa.

Oletko uusi Elisa Kirjassa?
Luet kirjan kätevästi tabletilla tai vaikka puhelimella. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen ja maksuttomat tunnukset, jotka luot käden käänteessä kirjan lataamisen yhteydessä.

Fredrika Bergman -sarja:
Nukketalo
Tuhatkaunot
Varjelijat
Paratiisiuhrit
Daavidintähdet
Syntitaakka

Muista myös Martin Benner -sarja:
Lotus blues
Mion blues
äänikirjaSaatavana myös äänikirjana
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Etuja, Kaunokirjallisuus / Käännetty kaunokirjallisuus, Dekkarit ja jännitys
Kirjailija: Kristina Ohlsson
Suomentaja: Laura Beck
Kustantaja: WSOY
E-kirjan julkaisuvuosi: 2017
Sivumäärä: 384
ISBN: 9789510425107