E-kirja
Ilkka Auer

Sysilouhien sukua - Lumen ja jään maa

4.142855
Keskiarvo: 4.1 (14 ääntä)
 
 

Caldiassa, kylmässä valtakunnassa, on jo vuosisatoja kerrottu tarinaa Jäänoidasta, muinaisten louhien julmasta ja kuolemattomasta jälkeläisestä. Yksitoistavuotiaalle Nonnalle ja hänen lemmikkijääkarhulleen tarina muuttuu todeksi.

Keväisenä juhlapäivänä Nonnan rauhalliseen kotikylään hyökkää joukko julmia miehiä. He surmaavat tytön isän, kylän päällikön, ajavat naiset ja lapset pakosalle ja tuhoavat kylän. Nonna joutuu kostonhimoisen Gerhardin vangiksi kauas kotiseudultaan. Sieltä hänet pelastaa Fenris, tytön lemmikkijääkarhu.

Parivaljakon huima pakomatka vie salaperäisten, henkien asuttamien metsien ja lumisten lakeuksien kautta Louhikeroille, joita muinaisen lohikäärmeen Scaflocin henki hallitsee. Siellä Nonna saa selville monta asiaa sukunsa menneisyydestä ja kohtalostaan. Käy ilmi, että pako Louhikeroille on vasta hänen matkansa alku.

Tästä alkaa Ilkka Auerin neliosainen Lumen ja jään maa -sarja. Sarja on saanut poikkeuksellisen innostunutta palautetta sekä kriitikoilta että lukijoilta.

"Auerin luomat myyttiset hahmot - vaikkapa kalmanvelhot, hornanhevoset ja lohikäärmeet - tyydyttävät eloisuudessaan piintyneimpienkin Harry Potter -fanien vaatimukset." - Aamulehti

Lumen ja jään maa -sarja:
Sysilouhien sukua - Lumen ja jään maa
Varjoissa vaeltaja - Lumen ja jään maa
Hyinen hauta - Lumen ja jään maa
Ikitalvi - Lumen ja jään maa
Tiedostomuoto: E-kirja (EPUB, vesileimattu)
Kategoriat: Nuortenkirjat / Scifi, fantasia, Alle 5€ / Scifi & fantasia , Kaunokirjallisuus / Scifi ja fantasia
Kirjailija: Ilkka Auer
Kustantaja: Otava
E-kirjan julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 431
ISBN: 9789511256465